Károlyi vezetéknévhez illik ez a név?
Figyelt kérdés
Kislányt várok.
Sok-sok éve eldöntöttem már, hogy ha egyszer lesz egy lányom, Kamilla lesz a neve, persze akkor még nem tudtam, hogy a férjemnek K betűvel kezdődő vezetékneve lesz, így egyben nekem már annyira nem tetszik a hangzása, leginkább az alliteráció miatt, nektek mi a véleményetek?
2016. júl. 22. 16:26
1/8 anonim válasza:
Nekem nem tetszik a vezetéknévvel igazán, de nagy baj nincs vele.
2/8 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Ennél fontosabb kérdés, hogy a férjednek tetszik-e, hiszen nem egyedül döntesz.
3/8 anonim válasza:
Szerintem szép így együtt, nyugodtan adhatod.
4/8 anonim válasza:
Gerda.Kornélia,Lina,Linda,Ildikó,Eszter,Emma,Anna.csak a kedvenceimet írtam .
5/8 anonim válasza:
Figyelj!Neked tetszik a név?Ha tetszik,add nyugodt szívvel.Úgyis lesz aki a száját húzza a névhez,van aki szerint szép.Nem tudsz mindenki kedvére tenni,ez van.Meg amúgy se fogják a családnevén szólítani az emberek,csak Kamillának.Amúgy szép név,add nyugodt szívvel :)
6/8 anonim válasza:
Károlyi Kamilla. Nem rossz, egész kellemesen hangzik. Viszont a gyereketek nevét ketten döntsétek el.
7/8 anonim válasza:
Nekem tetszik, mindig is szerettem az alliteráló neveket. És főleg, ha régóta tetszik a Kamilla név, ne mondj le amiatt, hogy esetleg néhány embernek nem tetszik. :)
8/8 anonim válasza:
Pont az alliteracio miatt tokjo! Nekem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!