Salgótarjániak, ti melyik orvost választanátok?
Egyszeruen nem tudom eldonteni, h melyik nőgyógyászt válasszam. Pasztuhov, horvath vagy domokos vagy vki mást? Akik érintettek voltak, bármelyik orvossal kapcsolatban, leirna a tapasztalatait? Érdekelne meg a korhazzal kapcsolatos tapasztalatok, foleg a szuleszet es szivesen fogadnek barmilyen tapasztalatot ill. az erdekelne meg, hogy epiduralt lehet-e kerni? Kicsit hosszu lett
Koszonok mindent!
Ugyan én még nem szültem. Nekem Hajósi a dokim. Én személy szerinte nagyon bírom. Rengeteg lombikot kísért végig velem. Volt olyan hogy esete fél 11-kor hívtam és akkor sem küldött el a francba hanem segített :)
Inzulinrezisztenciám van és bármikor tud adni beutalót a laborba nem kell ezért Pestre mennem :) Én Gyarmatról szokottam feljárni hozzá. Vagy mikor gyarmaton rendel akkor ide megyek. A lelet is le szokta hozni nem kell ezért külön mennem.
Van egy stílusa ami nem mindenikek jön be.
Már rengetek dokival volt dolgom és nekem messzemenőkig ő a legjobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!