Otthon lévő anyukák! Mikor a párotok haza megy a munkából mit szoktatok csinálni?
Az én apám mindig is olyan volt h elment dolgozni haza jött és le feküdt aludni.
Szóval hazamegy a párotok/férjetek, és..... ???!
Hazaér, játszik és beszélget a nagylánnyal, a kicsi (6 hónapos) közben ott van velük. Vacsora, megint játék négyesben, fürdés aztán ő fekteti a nagyot (mese, éneklés) én pedig a kicsit.
Most, hogy ilyen jó idő van, heti 2-3x elmegy velük játszótérre. Mire hazaér, összekészítem a gyerekeket és már mehetnek is :-)
mire hazaér, kész a vacsija, szóval megeszi a vacsiját a gép előtt, lazít egy jó negyed órát...aztán negyed órát játszik a lányommal. Aztán a lányom mesét néz, addig még gépezik én meg előkészítem a fürdőt..megfürdetjük, letesszük aludni és utána vagy kimegy locsolni a kertbe, vagy filmet nézünk, vagy együtt megyünk ki a kertbe beszélgetni vagy csak befekszünk az ágyba beszélgetni telefont nyomkodni, mikor mi :)
19.00-ra ér haza és 20.00kor fekszik a lányom...
Na,az én apukám is valami hasonló volt,de ő horgászni ment rendszeresen. :(
A párom itthon dolgozik főként,így mindig a közelben van.De pont azért,mert itthon van,gyakorlatilag egész nap a vevők rendelkezésére áll,így összevisszaság van kicsit.A közös szabadidőnkben kint vagyunk az udvaron általában,itt sokfélét tudunk csinálni.Focizik a nagyobbik fiunkkal,sétálunk a környéken,sokszor hívunk barátokat,rokonságot.Nagyon szeretünk beszélgetni!Családi házban élünk,így mindig van valami teendő,nyáron tutira.Fűnyírás,kertrendezés...
Télen,rossz időben társasozunk,filmet nézünk,de akkor is szeretünk kint lenni.
Korábban rengeteget kirándultunk,amióta megszületett a kicsi,nem tudtunk együtt menni.Így macerásabb lenne,de alig várom már,hogy jövőre együtt,négyen mehessünk!
Kemény fizikai munkát végző vállalkozó a gyermekeim apja.
Reggel megy, délben az esetek többségében haza jön enni és már megy is, majd este 10-kor esik haza.
Csóró olyan fáradt, hogy adok neki vacsit, közben lenyomja az angolt, fürdik és alszik- kivéve, ha még számolnia kell, vagy árajánlatot nyomtatnunk, szakrajzot csinálni. Olykor éjfélkor is fent vagyunk és reggel kelni kell.... Vasárnap is!
Tehát én amit csinálok: 100% partnere vagyok, enni adok, fürdő vizet csinálok amíg eszik és angolozik, segítek a papír munkában.... stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!