Jogosan sértődött meg a testvérem ha kértem, hogy állapotomra való tekintettel ne ecsetelje állandóan a lombikprogramja részleteit?
A nővérem folyton a lombikprogramjai sikertelensége miatt sír, ahelyett, hogy félretenné most ezt és velem örülne. Javasoltam neki az örökbefogadást is, de azt mondta előbb még szeretne pár lombikot megpróbálni.
Imádok várandós lenni és szeretném minden pillanatát élvezni.
Engem nem zavarna, amikor én terhes voltam, akkor egy barátnőm és egyben kolléganőm járta a lombikos utat végig, nagyon sok kudarccal. Mivel egy irodában ültünk napi 10 órát, és jóban voltunk, mindig mondta, hogy mit csinálnak, hol tartanak stb. Egyáltalán nem zavart, nem is értem, hogy miért nem tudod azért élvezni a saját terhességedet, mert a testvérednek nem sikerül a lombik. Inkább támogatnod kellene. Emiatt még örülhet annak, hogy nektek sikerült.
Én fordított helyzetben megsértődnék és szerintem jogos a testvéred sértődöttsége. Ha megszülsz, akkor majd azért nem mesélhet róla, mert te a gyerekkel töltött éveket szeretnéd kiélvezni és így tovább. Szereted te a testvéredet?
Jaj, ne sírj, hogy nem jön össze a gyerek sehogysem, inkább örülj velem, mert annyira jó kismamának lenni...
Már hogy tenné félre?? Most érezhetnéd át csak igazán, hogy mi lenne ha te lennél az ő helyzetében.
Ha így éreztem volna sem mertem volna ilyet mondani pláne a testvéremnek.
Érdekes kapcsolatotok lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!