Hogyan teremtsek be mindent a kisfiamnak mire megszületik?
Az előttem szólóval ne foglalkozz. Épp most tanácsolták neked, hogy legyen bőr a képeden, megfogadod, erre tessék... Nem is értem az ilyen embereket. Aki nem tud, nem akar, ne adjon és ennyi.
Én is nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél. Fel a fejjel, a csöppség mindenért kárpótolni fog. Neki semmi más nem kell szinte, csak meleg szeretet!
Nyugodj meg és figyelj a babádra. Ő megérzi, ha baj van, ne idegeskedj!
Én egy babakádat tudnék adni, de pestiek vagyunk. Ha valahogyan meg tudod oldani, hogy elvidd, írj privit.
Sok boldogságot!
Szia.
Már irtam neked.
Lett volna egy kiságyam,amit oda adtam volna szívessen,de sajnos nagyon messze laksz tőllünk.
Sajnálom nagyon.
Remélem mindent sikerül beszerezned,mire megérkezik a baba.
De sok minden nem kell,hisz nőnek mindt a bolondgomba,jó esetbe szopizni fog,igí ami kiadás az kezdetben pelus.
Persze a ruhák is,de nagyon jókat lehet kifogni jó áron.
Ami meg kell,azt fedezi majd a családi,ill a gyes.
Fel a fejjel!!!
A helyi önkormányzattól kérhetsz majd rendszeres gyermekvédelmi támogatást. Magadnak szociális segélyt -akkor fizetik a tb-det is.
Aukcis oldalakon ha vásárolsz 1 Ft-os cuccokat, csak a postaköltséget kell fizetned gyakorlatilag, mindent beszerezhetsz a kicsinek (ruha, törülköző, textilpelus, kenguru, stb). A nagyobb dolgoknál pedig próbálj a városodra szűkíteni. Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!