Én kapom a gyereket?
A feleségemmel 2éve házasodtunk össze,másfél éves a gyermekünk.El szeretnék válni a nejemtől.Depressziós és gyakran gondol az öngyilkosságra.Házasságunk előtt amikor csak jártunk többször is beszéltük le barátommal interneten keresztül erre még megvan a bizonyíték.
Nem tesz jót se nekem se a babának ez a helyzet,már nem merem magára hagyni a kicsivel.Anyagi háttér nekem jobb.
Ilyen körülmények között én kapom a kicsit egy esetleges gyerekelhelyezési per esetén?
Édes aki támadja itt apukát'! Valószínű ott is van baj nem kevés!
Kedves kérdező! Sajnos átérezem a problémát! A mi családunkban is van hasonló szitu! Mindent, de tényleg mindent megtettünk azért hogy anyuka jól érezze magát - rendszeresen járt a pszichiátriára. A terhesség előtt valamennyivel, terhesség alatt és még után is tök szupi volt minden! Kb a gyerek 1 éves lehetett mikor újra kezdődtek a problémák! Mikor is mindenki hülye lett csak Ő sz okos! Közben pedig szépen lassan csúszik egyre jobban lefelé! És az egészben a pláne hogy a gyerek issza a levét az egésznek!
És üzenem annak a nagyon okosnak aki szerint a férj hibás, hogy Ne mindig már a pasi legyen mindenért hibáztatva! Nagyon sokszor anyukába is van hiba- nem kevés!
35 éves anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!