Megnéznétek a képem?

Figyelt kérdés

Hello,

27 hetes terhes vagyok es epp Mallorcan nyaralunk viszont piros foltos az arcom.

Felek h terhessegi foltok amik nem mulnak el vagy csak leégett?

[link]

2016. júl. 13. 08:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Vagy napallergia. Vagy meleged van. Vagy összeettél valami tengeri herkentyűt, és enyhébb allergiás rekció. Igazából nincs okod aggodalomra. Jó pihenést!
2016. júl. 13. 08:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is allergiának tűnik inkább. Talán ettél valami olyat, amit amúgy nem szoktál, ezért nem is tudtad, hogy allergiás vagy rá. Ha nem múlik, majd itthon mutasd meg egy orvosnak. Ha rosszabbodik, akkor még ott kint.
2016. júl. 13. 09:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem ételtől jött ki ilyen.
2016. júl. 13. 09:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Fényallergia ,erős napsütés okozza ,vigyázz ,mert ha a bőr így reagál még hólyagos is lehet sőt rák is .
2016. júl. 13. 09:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is "napallergiát" mondanék. Ha sokat napozok, akkor nekem a mellkasomon szokott előjönni, sok apró kiütés, és az egész egy nagy piros foltban.
2016. júl. 13. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!