Mi ez a hülye szleng, hogy babó? Babóóóó? Nem értem, ne haragudjatok. Baba, babám, babucim, azt még felfogom, de mire jó ez az ellenszenves szó?
héhé,miért veszekedtek???kérdező ez az utolsó nem volt szép....
nekem tetszik a Babó is,bár az én fiam Róbert és Tobi,Tobikának szoktam hivni,lehet ez is ellenszeves másnak,ki-ki izlése szerint becézze a gyermekét. Mindenkinek más tetszik,evégre különbözöek vagyunk:-)))
Kérdező, te tényleg nagyon sötét vagy, de az "idegállapotodra" mondjuk a kérdésed jellegéből is lehetett következtetni....
Milyen ember az, aki azon a szón, hogy BABÓ így felhúzza magát? A kommentjeidről nem is beszélve...
Erre az "anyázós" reakciódra nem térnék ki, mert ez a te műfajod, nem süllyednék le a szintedre, sőt, inkább adok egy jó tanácsot: keress fel egy ideggyógyászt, mert úgy tűnik, komoly gondjaid vannak!
Utolsó hozzászólónak köszönöm az intelligens válaszát. :)
Ha ti támadtok és bunkóztók, én is tudok alpári módon viselkedni. Ennyi.
szia! szerintem nem szlenn hanem egyszerűen mindenkiből így vagy úgy kijön a szeretet a gyereke iránt. max. az lehet, h egyre több olyan szituba keveredsz, h et a szót is többethallod.
nem tudom,h van e gyereked, de ha nincs, majd meglátod: egyszerűen azon kapod magad, h infantilisebbnél infantilisebb neveken becézgeted édes kis csodácskádat. egyszer összeszámoltam, a kutyánknak 65 beceneve volt, a gyerekeim beceneveit már össze sem számoltam... csoda, h egyiknek sincs identitás-zavara.
egyszerűen szereti az ember a gyerekét és a fene nagy szeretgetésben mindenféle szó kicsúszik. néha én még a különböző beceneveket is összevonom é mire kialakul a szó, már én is hülyén nézek magamra, h te jó ég, mikre vagyok képes :)
szóval ellenszenves ide vagy oda, sokszor az ember azt sem tudja, hogy hogyan fejezze ki szavakban a gyereke felé azt a fene nagy szerelmet. hála a jó égnek az embrei fantázia kimeríthetetlen, így ezer és ezer szó kialakul.
és ha neked nme tetszik, akkor nem használod. amúgy, lehet, h egy váratlan pillanatban belőled is kicsúszik és kakor már nem is tűnik olyan ellenszenvesnek :)
szia! azt hiszem anno én indítottam el a babó mániát. hogy miért lett babóóó 3 ó-val? hát mikor a pocimban volt kicsike, valahogy ez volt az a szó, amit kimondtam mikor először megláttam az uh-n őt odabent :). nem menőség és nem ellenszenves szerintem. ahogy vki írta már, amikor majd először látod a babádat az uh-n vmi nevet biztos mondani fogsz vhogy becézed majd. ő is volt emellett incifinci, ficánka, de leginkább babóóó volt. ahogy megszületett poszáta lett, meg bogyó, sőt bütyök is, mert olyan icike-picike volt. minden szó jelentőségét a hangszín adja és az hogy mekkora szeretettel tudod azt mondani. biztos nekem is van olyan ami ellenszenvet vált ki, de hát különbözők vagyunk. mindenesetre sok boldogságot a babóóódhoz, poszátádhoz vagy bárhogy is hívod, becézed, mert a lényeg továbbra is a szeretet. peace :))). hajrá világbéke :D. minden jót, szió
egy anyicinka
Szia,
A Babó nem egy hülye szleng, csak egy félrehallás lehet szerintem. A Concordnak van egy baboo nevű bébihordozója. Mi azt hívjuk babónak, mert az a neve.
De egyébként mindenki úgy hívja agyerekét, ahogy akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!