Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezt hogyan lehet megemészteni?

Ezt hogyan lehet megemészteni?

Figyelt kérdés

Az exem mikor megtudta, hogy gyerekünk lesz családommal karöltve abortuszra zavart. Két és fél éve voltunk együtt akkor, esküvő előtt, mindenünk lett volna, de nem...

Elhagytam, amiért "elhagyott".

Most egy alig egy éves kapcsolata van, a barátnő terhes, és boldogan újságolta közös ismerősnek, mennyire vágyott már amúgy is egy babára, de jó, hogy jön a kicsi. Mikor szóba kerültem annyit mondott, hogy nem érdekli nekem mennyire fáj, amit annó velem tett, Ő most boldog, mert valaki gyermekkel ajándékozza meg őt végre.

Magamalatt vagyok, ha eddig nem törtem össze, akkor most.

2010. ápr. 15. 13:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%
Micsoda gusztustalan, gerinctelen féreg alak?!? Téged abortuszra küldött, most meg úgy csinál mintha te nem adtad volna meg neki?! Jézusom....nagyon sajnálom!!!! Örülhetsz hogy nem maradtatok együtt!!! Kívánom neki a legrosszabbakat! Ennyit a férfiakról!!! Remélem egyszer túl teszed magad rajta.... én nem tudnám
2010. ápr. 15. 14:01
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora egy állat.Ne foglalkozz vele, ő nem érdemel egy szót sem. Remélem van-lesz- valakid, aki megbecsül,és nem néz semmibe egy picit, és téged.Sok szeretetet kívánok.
 3/16 anonim ***** válasza:
49%
Hány évesek voltatok akkor és mennyi most?
 4/16 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előző hozzászólókkal!!!

Most van párod? Mennyi idősek vagytok? Neked is lesz babád ne aggódj, és akkor Ő majd kárpótol ezért a sok fájdalomért.

2010. ápr. 15. 14:03
 5/16 anonim ***** válasza:
75%
Szegény kisbaba, aki nem születhetett meg. Abortuszra zavartak? Hány évesen? Arra lehet ám nemet mondani!
2010. ápr. 15. 14:04
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Borzasztóan sajnálom.... :( A kapcsolatotokat szerintem ő alapból valamiért nem érezte jónak. Igazából nagyon okosat senki nem fog tudni mondani, mert egyrészről ha az exed ilyen szemét, akkor jobb is, hogy nem lett közös gyereketek, lesz még neked kedves, megértő párod, akivel örömmel várhatjátok a közös gyermeketeket. Másrészről lemondani egy nőnek a gyermekéről, akit szeretett volna... ez a fájdalom sosem fog elmúlni, csak idővel jobb lesz. Majd ha megszületik az első gyermeked.

Sok erőt kívánok neked, az exedet meg kerüld el nagy ívben, ne tudjon többet rúgni rajtad! Kívánom, hogy találd meg a megfelelő társad és mihamarabb egészséges kisbabád születhessen!!!

2010. ápr. 15. 14:05
 7/16 A kérdező kommentje:

Ő 30 én 21 akkor. (3éve)

Vígaszom van, egy gyönyörű 10hónapos kismanó és egy szerető férj azóta. De akkor is nagyon tud fájni. Ha nem akartam volna azt a kicsit, én is el akartam volna vetetni, akkor nem rázna meg, de úgy, hogy napokig bőgve üvöltözve veszekedtünk, mert én akartam, ő meg teljesen cserben hagyott, kihasználta, hogy épp elkezdtem függetlenedni a családomtól, de egyedül még nem tudnék eltartani egy kicsit...

2010. ápr. 15. 14:07
 8/16 anonim ***** válasza:
Gratulálok a picihez és a szerető férjhez :) Hisz akkor Ti (Te) most "előrébb vagytok" baba ügyben.. Nem lehet, hogy te még mindig szereted ezt a pasit??!! Különben nem fájna ennyire nagyon, ami történt most... Mit gondolsz?
2010. ápr. 15. 14:11
 9/16 anonim ***** válasza:
Miért arra az emberre koncentrálsz, aki nem szeretett Téged? Szörnyű ami történt, elfelejteni sose fogod, de Neked ott a férjed és a kisbabád, senki mással ne foglalkozz, annyit sem érdemel, hogy eszedbe jusson! Nem lett volna boldog életed mellette.
2010. ápr. 15. 14:13
 10/16 A kérdező kommentje:
2éve mellé ütöttem:(
2010. ápr. 15. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!