A 16 éves gyermek eldöntheti, hogy a gyermektartást mire fordítja? Van Bíróság, Aki a számlán befizetett tandíjat elfogadja gyermektartás fejében, ha az Apuka ellenzi ezt?
Szeretnék tanácsot kérni.
Fiam 16 éves és olyan magán iskolát választott (valami számítógépes programozó számítástechnikai), ami évente 500 ezer forint.
Sajnos 2 éve az apuka neveli, aki teljesen ellenzi ezt az iskolát.
Én úgy gondoltam, hogy gyermektartás fejében fizetem. Próbáltam beszélni az apával, de Ő azt mondta, hogy ha fizetem is, akkor is kell gyermektartást fizetnem, mert a Fiamat etetni és ruházni kell és az sokkal fontosabb.
Kérdésem:
A 16 éves gyermek eldöntheti, hogy a gyermektartást mire fordítja?
Vagy van Bíróság, Aki a számlán befizetett tandíjat elfogadja gyermektartás fejében, ha az Apuka ellenzi ezt?
Ez nagyon fura.Tegyük fel,hogy nem váltok el és közösen nevelitek a három gyereket.
Akkor hogyan lenne?A gyámhivatal hogyan venné ki a családból az autista gyereket,hogy az ne legyen rossz hatással a mássik kettőre?
Ne haragudj de nehezen hiszem el,hogy az akaratotok ellenére ha csak ennyi a probléma ilyen döntést hozhat a gyámhivatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!