Gyerektartás fizetésben valaki, aki jártas? Hivatalosnak számít, ha a feladó nem a fizetésre kötelezett, hanem megjegyzésben van megemlítve a neve?
hú köszi erről még nem is hallottam :D az emailjet sem tudjuk,de annyit talán hajlandó lesz megadni...igen,nem olcsó.
az a baj hogy totál nem érdekli,mert még régebben volt úgy, h párom abszolút nem küldött neki semmit. (nem tudom az okokat,nem ismertem akkor még,és nem is az én dolgom). és kiharcolta magának, ha nem kap tartást,akkor az állam küldi neki,ha meg kevesebbet kap,akkor kipótolja neki az állam. ezzel gyűlik az adósság is persze. szavaival élve neki édes mindegy,mert az államtól úgy is megkapja,és emberségből nem képes rá,hogy megkönnyítse a dolgokat.
En Transferwise-zal szoktam utalni haza, nem kell IBAN, csak valaszd ki az orszagot!
Altalaban kovetkezo munkanap mar rajtavan a szamlan a penz.
🔴 Elso utalasnal nincs kezelesi koltseg a lenti linken. A legjobban valt, jobban, mint az utcai valtok! A Western Unionnal meg sokkalta jobban.
🔴 [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!