Mekkora méretet javasoltok? Vettem 140*350 centis textilpelenka anyagot, mekkorákra vágjam? Tudom, hogy a szabvány 70*70, de ennél kisebb is jó?
Attól függ, hogy mire szeretnéd használni:
A belenkázólapunk nekünk 70*70-es, így a textilpelust kersztbe szoktam rátenni (a csücskök vannak a baba fejénél, lábánál és két kezénél, így könnyű megtörölgetni a popsiját szárazra)
A büfiztetéshez mindig félbehajtom, szóval oda lehet kisebbet is használni. Nyáltörlő pelus is lehet kisebb.
Ha a kiságyba a fejéhez pelust teszel (én félbehajtott pelust teszek oda) akkor érdemes akkorára vágnod, hogy a matrac alá még be tudd hajtani két oldalt.
Nekünk 70 cm széles a matrac, így a babám hamar megtalálta a két végét, és állandóan gyűri a fejéhez.
Ha kifogót szeretnél, akkor arra is nagyobb méret kell.
Hirtelen ennyi jutott az eszembe.
szia
mi is varrtuk a textilpelust, van 40*40-es, 70*70-es, és 1m*70cm-es
a kicsit büfihez,a feje alá, póttörcsinek használjuk
a nagyot a fürdőlepedővel használom
a középsőt szinte nem használom, ma vettem elő az elsőt, a feje alá a kiságyba, lehet h ezután erre fogom használni
7 hetes a babám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!