Ha 2010. novemberben szülök, akkor a tgyást, gyedet, gyest 2009. nov-ig visszamenőleg a fizetésem alapján számolják ki, vagy a 2010-es évet nem sámítják, csak előtte?
Ez hülyeség amit előttem leírtak.
Nézd meg az adózona.hu gyedkalkulátorját.
Én is várhatóan akkor szülök.
Hálás lennék, ha hülyézés helyett inkább a törvényt néznéd meg. Amit leírtam, az szóról szóra úgy van, de nyugodtan kijavíthatsz, ha tévedek!
Csak, hogy ne érjen meglepetésként: ha 2010-ben kizárólag táppénzen voltál, és volt 15 nap betegszabadságod, de ezen kívül bérezett napod nem, akkor a gyed nem annyi lesz, mint amennyit beleírsz a kalkulátorba! Ugyanis a kalkulátor kizárólag általad megadott adatokkal dolgozik, hiába írod be, hogy mennyi a szerződés szerinti béred, ha nem dolgoztál (táppénz miatt), akkor nem ad pontos eredményt!
Gondolom, hogy segíteni akarsz, de azzal, hogy lehülyézel, annak ellenére, hogy pontosan tudom, mit beszélek, nem sokat segítesz szegény kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!