Mit csináljak egész nap otthon még 5 hónapig? Már most beleőrülök.
Még 5 hónapunk van hátra, és táppénzre vett a doki. Ezzel nem is lenne baj, de 2 hete költöztünk új városba, ahol nem ismerek senkit. A környéket már bebarangoltam, így ez már nem program. Mindennap főzök, takarítok, aztán kockulok és várom haza a párom. Tudom, használjam ki, hogy pihenhetek, mert szülés után nem lesz időm, stb. De beleőrülök.. Egész nap agyalok, hülyeségeken. Soha nem voltam ilyen. Csak egyszerűen rettenetesen unatkozom és ezt hozza ki belőlem.
Próbáltam itteni baba-mama klubot keresni, sikertelenül. Próbáltam másfajta klubot, csak nyugdíjast találtam :D
Kérlek, adjatok tippeket, hogy mivel üthetném el ezt a röpke 5 hónapot napi 10 órában a 2 szobás panelban :D
Köszi! :)
#8 vagyok.
A tűzpiros üveggömb
gyerekként nagymamáénál kellett a nyáriszünetben hangosan olvasnunk belőle. kb semmire nem emlékeztem belőle, csak a sztori keretére. most megszereztem, és hátfelnőttként, anyaként nagyon más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!