Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Létezik, hogy egy házasságban...

Létezik, hogy egy házasságban mióta gyerekek vannak, kevesebb a szex?

Figyelt kérdés
Jó havi 1-2 szer vagyunk együtt, és mindig nekem kell kezdeményezni. Mire gondoljak?
2016. júl. 4. 09:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A férjem is fáradt és úgy fogalmazott, hogy nem közelít ha látja rajtam estére, hogy majd meghalok. 9 hónapos a baba és elég nehéz időszak ez mindhármunknak.
2016. júl. 4. 11:21
 12/20 A kérdező kommentje:
Tudunk beszélni, igen.Igaz én hozom szoba mindig,ö csendesebb, nem annyira beszédesebb. Megkérdeztem tölle.Azt mondta, jobban esik neki, ha én is akarom, és nekem is jo. nem szeret tolakodni!Meg, hogy már este fáradt! de ha "felébresztem" soha nincs ellene!És mindig figyelmes hozzám, a mai napig, pedig már lassan 20 éve ismerjük egymást!
2016. júl. 4. 11:37
 13/20 A kérdező kommentje:
Tessék???
2016. júl. 4. 11:41
 14/20 A kérdező kommentje:
most végig olvasva a válaszokat, tényleg törlödött a válaszod! pedig még választ is adtam rá! Nem töröltem semmit, nem nagyon tudom minden szegletét az oldalnak, csak kérdéseket tudok ki irni, vagy válaszolni. törölni senkit nem tudok, és nem is akarok!Két gyerekes édesanya vagyok, és nem egy rosszakaro valaki. A kérdésemre várok válaszokat.
2016. júl. 4. 11:43
 15/20 anonim ***** válasza:
13-as, emlékszem a válaszodra, semmi rossz nem volt benne, vélemény volt és ennyi. Biztos valami ősanyának nem tetszett és jelentette a moderátornak. De én se tartom jogosnak a törlést...
2016. júl. 4. 11:46
 16/20 A kérdező kommentje:
Ugy látom teljesen törlödött amit a 37/f irt. normálisan válaszolt! Talán amit a 37 után irt, az nem tetszett valakinek,
2016. júl. 4. 13:43
 17/20 anonim ***** válasza:
Persze, hogy létezik. Logikus, hogy kevesebb a szabadidő, energia stb.
2016. júl. 4. 14:11
 18/20 anonim ***** válasza:
Persze, hogy normális. Mondjuk havi 1-2 alkalom tényleg nagyon kevésnek tűnik, de attól is függ, hogy előtte mennyire volt igény. Mert ha amúgy sem volt olyan "nagy étvágyú", akkor még ez is normális.
2016. júl. 4. 14:38
 19/20 A kérdező kommentje:
Elötte sem volt nállunk mindennapos az együttlét. De azért a havi 2 alkalommal kicsit több volt. Most igy pontosan nem emlékszem. Vagy csökken az a korral is?
2016. júl. 4. 16:31
 20/20 anonim ***** válasza:

Létezik ilyen, de szerintem ez inkább átmeneti. A férjemet én úgy ismertem meg, hogy már volt gyerekem korábbi kapcsolatból, azóta közösen neveljük. Egy ovis mellett nekünk simán volt energiánk akár minden este szexelni (te jó ég, természetesen nem fizikailag mellette, most belegondoltam, hogy ez így tök hülyén veszi ki magát :D ), és éveken át később is heti 2-3 alkalom simán megvolt. Most született kistesó, hát most elég ritkán szexelünk, mondjuk havonta 1-2 alkalommal. Fáradtabbak is vagyunk, meg bennem pl. sokszor ott van az, hogy na, elkezdjük, aztán tuti akkor ébred a gyerek, akkor meg minek belekezdeni :D

De biztosak vagyunk benne mindketten, hogy ez átmeneti, majd ha nagyobb lesz a babánk, akkor megint visszatérünk a régi kerékvágásba.

2016. júl. 4. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!