Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen az élete annak, aki...

Milyen az élete annak, aki "folyamatosan" szül?

Figyelt kérdés
Úgy értem, nem védekezik szülés után, és sorra jönnek a gyerekek, mint az orgonasípok. Nem őrül meg? És az egészsége? Pl. a Süveges Gergő felesége vajon hogy csinálja?
2010. ápr. 14. 15:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenki döntse el, ki mennyit bír.. van, akinek már az egy gyerek is sok, a másik meg vígan elvan 5-6-7 gyerekkel és még így is jut mindegyikre ideje, nem lesznek elhanyagoltak csak azért, mert nem egykék..
2010. ápr. 14. 16:38
 12/15 anonim ***** válasza:
73%

Van egy nő a falunkban. Neki már volt otthon két fia, mikor nagyjából együtt lettünk terhesek a lányainkkal. Már akkor nem nézett ki valami "szépen", a fél fogsora hiányzott, a bőrén és haját látszott, vagyis úgy összességében, hogy vitamin és pihenés hiánya van. Pár hónappal a szülés után összefutottunk a védőnőnél (én lányomat mentem méretni), és kérdezte, hogy én is várom e a következőt. Akkor ledöbbentem. Azon a babán kívül azóta még született neki 2. A legidősebb gyereke most jár óvoda nagycsoportba, és van 4 kistestvére...

Ha két gyerek után olyan állapotban volt, hogy nézhet most ki az 5. után?

Azért persze az is hozzátartozik, hogy nem élnek a legjobban, tehát gondolom vitamint se szed.

Nekem 2 gyerekem van, 1 nap különbséggel másfél év van köztük. Hiába figyeltem a vitaminokra és szájápolásra, 2 fogam elvesztettem, és soros a 3. :(

2010. ápr. 16. 22:03
 13/15 A kérdező kommentje:
Ez tanulságos volt...igen, mindenkinek tudnia kell, mennyit bír, és mire vállalkozik.
2010. ápr. 17. 08:48
 14/15 anonim ***** válasza:
56%
Szia! Az első válaszoló vagyok... 4 gyerekem van, egyetlen fogam se hiányzik, egy sincs tömve. A hajam is normális, a bőröm is az... pedig mű vitamint nem eszem...vidéken, családi házban lakunk, van saját kertünk + a piacon, termelőtől vásárolok gyümölcsöt, zöldséget, nem a multiknál a külföldi vackot. Minden évben magam főzök be sok befőttet, sőt a fagyasztót is telerakom mindenfélével... Nem azon múlik, hogy valaki hogy néz ki, hogy hány gyereke van! aki elhanyagolja magát, a fogait, a haját, stb. az egyszerűen IGÉNYTELEN...nem a gyerekei miatt... A fogak állapotát nagyon befolyásolják az öröklött gének is! Ha valakinek a szülei rossz géneket örökítettek, annak hamarabb romlanak a fogai. Barátnőmnek 2 gyereke van, nem is szoptatott, fél évente jár fogorvoshoz, mégis állandóan gond van a fogaival.... már jópár pótlásra is szüksége volt, pedig csak 44 éves... a gyerekeinek is hamar szuvasodtak a fogai....
2010. ápr. 17. 09:33
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy barátnőmék tizen vannak testvérek. Hát az anyuka egészsége megsínylette azt, hogy kb. évente született újabb gyereke. Az immunrendszere romokban van és többször kellett műteni is (nem tudom pontosan, hogy mi miatt, mert nem tárgyaltam meg vele ezeket a dolgokat, csak barátnőm mesélte, hogy a sok szülés miatt vannak ezek). Na amúgy én pont rajtuk látom, hogy még az első 3 gyerekkel tényleg odaadóan foglalkoztak a szülők, de ahogy többen lettek, hát alig jutott rájuk idő. Látszik rajtuk, még így felnőtt korukban is. Az első háromnak van rendes párkapcsolata, rendes állása, rendes élete hogy úgy mondjam. A többiek... Hát nem is tudom, totál meglátszik rajtuk, hogy sosem tudtak száz százalékban számítani a szüleikre, mert egyszerűen nem volt rá idő. Nekem nagyon fura volt, hogy én pl. mindig elmeséltem anyukámnak, hogy megismertem egy helyes srácot, vagy ha láttam egy filmet, ami nagyon tetszett, vagy bármi ilyesmi, barátnőm meg soha semmibe nem avatta be a szüleit, hiszen sosem volt idő bizalmas, kétszemélyes beszélgetésekre.
2010. ápr. 17. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!