Hasfajos a 10 napos lanyom. Mitol?
Leírom, amit én csináltam, de csak részben követendő :)
- kb. 10 naposan kezdődött, minden evés után 1-2 órát ordított a 2. fiam.
- fejtem az anyatejet, hogy ne azért ordítson, hogy nem tudja megenni mellből - ordított
- vettem infacolt, hátha a levegőnyelés: ordított
- vettem biogaiat, hátha a bélbacik segítenek: ordított
- colief, hátha a laktóz az oka, mert büdit is pukizott nagyon: ordított
- hordoztam, de nem volt nyugodt úgy, mint a bátyja anno, látszott, hogy gondja van - éjjel sem nappal sem aludt csak 1-1 órát
- kizártam a kajákat 3 hete már, amik gondot okoznak anyatejnél,: ordított
- vettem neki tápszert, Milumil HA start: jól lakott, bealudt, majd ordított
- doki írt fel neki Humana GI laktózcsökkentett tápszert, nem ordított, de 1,5 óra múlva éhes volt
- anyatejet kapott: ugyan úgy ordított
- 1 hónapos korában napokog nem kapott anyatejet, csak Humana GI és Milumil HA keveréket: jól lakott, bealudt és nem ordított.
- elhagytam a Humaná-t, maradt Milumil Ha és az anyatejet lefagyasztottam, aztán kidobtam: a fiam 12 órát aludt éjjel és teljesen megnyugodott napközben is
- DE! 2 óránként evett kevesebb adagokban napközben, mert azonnal visszabukta, ha a "normál" adagot tettem elé, ami 3 óránként kellene, ez így ment a hozzátáplálásig, csak ez vált be.
A nagyobb csak azért ordított, mert fájt a hasa neki is, de inkább éhes maradt, ő 4 hónapig fejve kapta az anyatejet 3 óránként. A szélhajtó teák nem váltak be nem is az volt a baja.
Nem tudom mit kene csinalnom, nagyon nyugos, huzza fel a labat allandoan, most alszik. De fel3 ots fent vagyunk. Este visszabukta a tejet. Gondoltam azert nem kakal mert nem volt mit. Tegnap is eleg nehezen ment, de adtam neki teat, majd a mamajat 2x is lekakalta.
Nem nagyon akarok neki mast adni csak anyatejet. :(
tarts ki! lehetőleg ne adj tápszert anyatej helyett, örülj, hogy van! próbálj kizárni bizonyos ételeket, masszírozd, simogasd a hasát, nézz babamasszázs videót, keress szoptatási tanácsadót! lehet, hogy simán a nagy melegtől van.
a mecsek tea lehet, hogy jó, de én áprilisi gyerekemnek 1 éves koráig nem adtam se vizet te teát, csak anyatejet folyadéknak és később tápszert (még mindig szoptatás mellett), de nem akartam, hogy az itatás miatt leszokjon a szopiról. sosem száradt ki nagy melegben sem, csak gyakran szopizott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!