Hargitai vezetéknévhez a Klaudia vagy a Kornélia név passzol jobban?
Figyelt kérdés
Nem tudunk dönteni, viszont a kettő egymás után már túl hosszú lenne.2016. jún. 28. 20:01
2/7 anonim válasza:
Nekem személy szerint a Klaudia tetszik jobban :)
3/7 anonim válasza:
Ez a két név önmagában is hosszú lesz a vezetéknévvel. Nekem 3 szótagú a vezetékneven és kétszótagú a keresztnevem, de még így is hosszúnak találom egy-két mássalhangzótorlódás miatt, a Hargitai vezetéknévhez ezek a keresztnevek bazi nagy kitolások. Persze ti tudjátok, ha csak ezek közül lehet választani, akkor Kornélia.
5/7 A kérdező kommentje:
Annyit vitatkozunk a párommal... Mindkettőnknek más nevek tetszenek, ráadásul mind hosszú, ami még egy hosszú vezetéknévhez nem biztos, hogy jó.
Az én kedvenceim:
Kornélia, Dominika
A párom kedvencei:
Klaudia, Barbara
Amiben még tudtunk volna egyezni, az az Izabella, de mivel ,i' betűre végződik a vezetéknév, ezért ez kiesett a sorból.
2016. jún. 29. 09:15
6/7 anonim válasza:
H. Dominika Barbarra de jol hangzik :D
Klaudiat valasztanam
7/7 anonim válasza:
Mindegyik hosszú a vezetéknévhez, de ha ezek közül kell választani, akkor Hargitai Kornélia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!