Anyukák, kismamák ti nézitek a meccset? Legutobb neztem a Magyar-Portugált annyira tetszett hogy ma is nézem de én még ilyen ideges nem nagyon voltam mint most:-D, ti hogy vagytok ezzel?
Néztem bizony! A férjemmel lerágtuk mind a 10 /összesen 20/ körmünket.☺
Szomorú vagyok, de nagyon büszke!
Remek csapatunk van!
Szia. Igen néztük!! Nagyon ügyesek a fiúk! De csalódottak voltunk:( A védelem egy rakás sz...rt volt! Ettől független már így is nyertünk, hogy 44 év után kijutottunk az EB-re :) Amúgy mikor belőttek a 2-3. gólt onnantól már nem izgultam nagyon!:) De reménykedtünk, hogy legalább egy becsület gólt rúgunk! Hát sajnos ez sem történt meg!
Majd 4 év múlva!! :)
Tegnap néztem a férjemmel együtt a második félidőt (addig a gyerekeket altattam), de csak a 3. gólig, utána elmentem fogat mosni :-) A negyedik gólt meg már pláne kár volt bekapnunk, de hát ez van, a végére szerintem nagyon elfáradtak a fiúk meg kicsit fel is adták szerintem, ezért volt a végén annyi potya gól.
Remélem ezek után megnyerik a belgák az EB-t, mert hát az Európa bajnoktól kikapni nem is rossz dolog (meg amúgy is tök erősek a belgák)
Néztem én is (a férjem leginkább csak hallgatta, mert közben játszott, őt még nálam is kevésbé érdekli a foci). Nem vagyok egy focirajongó, de azért az EB (főleg így, hogy kijutottunk) nálam már átlépi az ingerküszöböt :D
Hát ez most nekünk ennyi volt, de ez is szép eredmény, főleg ennyi év után.
Sajnos a tippmixen elbuktam 2000 forintot, hát tanulópénznek jó volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!