Nektek tetszik, ti adnátok az Amanda nevet?
Figyelt kérdés
(Olvastam párszor, hogy van aki kissebségi névnek tartja. Én kettő Amandát ismerek, de egyikük sem az.)2016. jún. 26. 14:41
1/12 anonim válasza:
Sajnos nekem is rögtön a kisebbség jut eszembe, 3 Amandát ismerek, kettő kisebbség, a maradék 1 félig az csak. Nekem őszintén nem is tetszik, így logikusan nem is adnám.
2/12 anonim válasza:
Szia, szerintem egyáltalán nem kisebbsegi név az Amanda. Mi nem tudjuk a baba nemet majd csak amikor megfog szuletni, de ha lány lesz akkor Amanda lesz :)
3/12 anonim válasza:
En nem adnam, en egy roman csajt ismertem, aki Amanda volt (az apukaja meg Katalin :D a romanoknal az ffi nev). Nekem annyira nem tetszik:)
4/12 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Szerintem nem kisebbségi.
5/12 anonim válasza:
Nem tetszik. Szerintem is kisebbségi, az amerikai neveket előszeretettel adják. Ezt legalább nem kell elrondítani a fonetikus írással, de még így sem az igazi.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat.:)
És a Veronika névről mi a véleményetek?
2016. jún. 26. 16:16
7/12 anonim válasza:
Nekem Veronika a nevem :) en szeretem, foleg ugy, hogy Vera, viszont 2 ember is mondta nekem, hogy oreges..:D
8/12 anonim válasza:
Veronika vagyok, szeretem a nevem :) Verának használom alapvetően, de sokféleképpen lehet becézni.
Az Amanda nem tetszik, felénk tényleg kisebbségiek adják.
9/12 anonim válasza:
Amandarol nekem vhogy mindig az anakonda jut eszembe :) Nem tetszik, olyan Vanessza-tipusu.
Veronika egesz mas vilag, nagyon szep, karakteres nev.
10/12 anonim válasza:
Nekem az Amanda giccses. Bocs.
A Veronika sem tetszik.
De ne a mi velemenyunkre dontsetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!