Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire lehetetlen,...

Tényleg ennyire lehetetlen, hogy gyűjtsek a kicsire?

Figyelt kérdés

A párommal gondolkozunk, hogy pár év múlva belevagunk a baba projektbe. Én mondtam, hogy szeretnék otthon maradni egy évet (külföldön vagyunk, nincs csak 6 hét szülés szabadság ) gyűjtenek pénzt, hogy egy évig otthon tudjaķ maradni. Kiszamoltam, hogy mennyire lenne szükség havonta, hogy a számláinkat és az egyéb szükséges dolgokat meg tudjuk majd venni. Persze kell, hogy ő is besegitsen, de ha én elmennek dolgozni és fizetnem a bolcsit, akkor csak a bölcsi árára dolgoznek, másra nem jutna.

Csak én latom, hogy ez kivitelezhető?

( nem most vágnak bele, mindenképpen dolgoznek és felretennem a penzt.)

2016. jún. 24. 15:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Részemről egy ilyen pasi menne a levesbe.3 gyerekünk van,közösen vállaltuk,de soha nem gondolta azt,hogy a gyerekekkel otthon töltött sok sok év seggmeresztés.
2016. jún. 24. 17:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Ez lenne az a pont, ahol elgondolkodnék nem arról, hogy szüljek-e majd egyszer neki, hanem arról, hogy vele maradok-e egyáltalán és meddig.
2016. jún. 24. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!