Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Beletennétek a kisfiatokat...

Beletennétek a kisfiatokat piros színű babakocsiba?

Figyelt kérdés
Kaptunk egy ajánlatot, most féláron tudnék egy vadiúj babakocsit venni.Még csak 15 hetes vagyok, babonás nem vagyok, csak még nem tudjuk a baba nemét és hát ha kisfiú lesz, akkor nem tudom illik-e pirosba beletenni.Azt hinné mindenki hogy kislány.Vagy nem tudom.Segítenétek?Annyira tetszik az a babakocsi!!!
2010. ápr. 13. 16:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
én is beletenném a fiamat, mondjuk én a fekete-piros kombinációt favorizálom
2010. ápr. 13. 18:39
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nekünk ilyen van és kisfiunk. Ha ilyesmi piros,akkor szerintem vedd meg.

2010. ápr. 13. 19:05
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze! Szerintem ma már annyira nincs az a régi felfogás, hogy csak fiús vagy csak lányos színek (kiv. rózsaszín). Az én kislányomnak pl kék-sárga babakocsija volt. Ha jó áron van és neked tetszik, akkor vedd meg! A babonával meg nincs értelme foglalkozni, attól, hogy nem egyszerre, az utolsó hetekben veszel meg mindent, attól nem lesz a picinek semmi baja :))
2010. ápr. 13. 19:19
 14/15 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm a választ mégegyszer, most már biztosan meg fogom venni:-)
2010. ápr. 13. 20:24
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a piros teljesen unisex
2010. ápr. 13. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!