Magánrendelés Zalaegerszegen és környékén? Tudnátok nekem egy igazán profit ajánlani? Bővebben lent.
Milyen jellegű a probléma?
Én Goldfinger Jenőhöz járok. Azt "szeretem" benne, hogyha valamit nem tud, akkor ker segítséget más területektől, mert amivel sokszor az ember nőgyógyászhoz megy, nem is az ő területük. Nekem oldotta már meg olyan problémámat, amire más legyintett. De a legutóbbi gondomra ő sem talált megoldást, bár nagyon kereste és nem adta fel. Kért segítséget másoktól is, másodvéleményt. De az én problémámra végül Budapesten neves professzorok sem találtak magyarázatot, egyszerűen az idő megoldotta. De sokan a Horváth Tihamérra esküsznek itt Zalaegerszegen,hhogy ő nagyon ott van a topon diagnosztika tekintetében. Hát én nem tudom, nekem a miómámat nem vette észre uh-n, vagy csak nem érdekelte.
köszönöm szépen a gyors választ! Megtudnád nekem mondani hogyan van a magánrendelése illetve esetleg hogy melyik telefonszám tartozik hozzá, mert többet is találtam most éppen neten és nem tudom melyik lenne a jó.
Elméletileg vagyis eddig azt mondták hogy egy sima candida a probléma ne aggódjak vegyem be ezt a gyógyszert meg ezt meg ezt és akkor jó lesz. De sajnos ez már tényleg 5 éve tart és semmitől nem jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!