Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi pénzt kell beosztanotok...

Mennyi pénzt kell beosztanotok egy hónapban?

Figyelt kérdés

Sajnos a férjem keresete 80-90000 ft, a családim és a gyesem a két gyerek után 51000. Akárhogy is számolom, akármennyire is spórolok, hónap végén alig van pénzünk. Persze van lekötve valamennyi, de ha nem muszály, nem vesszük ki, mert mi van ha történik a férjemmel valami?!

Most az is közbejött, hogy a munkahelyem megszünt, így hiába vártam azt hogy 1 év múlva visszamenjek és azzal több pénzt keressek. nem tudom mit fogunk kezdeni magunkkal. A közelünkben így is nagyon munkahely hiány van, az én képzettségeim pedig szűkítik a kört.

Veletek mi lesz, ha lejár a gyes?

2010. ápr. 13. 13:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
69%
Érdekes,ha valaki mtöbbet keres 150 nél az már magánügy,ha kevesebbet akkor meg mindenkinek az orrára kell kötni,hogy ki milyen csóró
2010. ápr. 13. 15:37
 22/25 anonim ***** válasza:

Nekünk sincs mit beosztani.

A férjem netto 170e-t keres, ebből 100e a lakáshitel (40e-ről indult, bő fél év alatt lett ennyi), a rezsi kb 60e, és 10e marad, ami épp a kötelező törlesztő a hitelkártyára, de így azt hónapról hónapra fel tudjuk élni, ez kajára megy a 7000 ft-os kajajegy mellé.

Már megtanultam ennyiből jókat főzni, úgyhogy éhezni nem éhezünk, minden héten van husi, főzelék és tészta is.

Én diplomázáskor lettem terhes, így a gyes jár majd, meg a családip, de ez el is fog menni az 1 hónap múlva érkező gyerkőcre.

Ha a lakáshitel nem változik, 1 éves korában muszáj lesz dolgoznom, és akkor a férjem talán tévmunkára tud menni, és ő lesz akkor itthon a babával.

Én is gondoltam a tanulásra is még, de amit használni is lehetne, az ugye megint csak pénzes... :S

Hát, nehéz, de én örök optimista vagyok, talán ez az egyetlen túlélési esélyem... :))

2010. ápr. 13. 17:18
 23/25 anonim ***** válasza:
15:14-es: egy tuskó vagy!
2010. ápr. 14. 08:36
 24/25 anonim ***** válasza:
48%
A kérdező nem azt kérdezte hogy kinek mi a véleménye a kérdéséről! Ha nem tetszik a kérdés, nem kell rá válaszolni. Igaza van a 15.14nek, odébb lehet akkor állni!
2010. ápr. 14. 13:56
 25/25 A kérdező kommentje:

nos, mióta nem néztem a kérdést, rengetegen válaszoltatok. Nem sértődöm meg arra sem, aki pénztárca turkálásnak veszi a kérdésem, bár nem annak szántam.

Úgy vettem észre, sokan vannak akik kevés pénzből kell megélniük, mert keveset keresnek eleve.

Vannak jópáran akik ugyan többet keresnek, de a hitel viszi el a pénzüket.

és vannak akik sokat keresnek és jól megélnek. sajnos ebben az országban ők vannak kevesebben.

Az sem igaz minde3n esetben, hogy tanulj, tanulj. Számtalanszor visszahallom azt is, amiért túl magas az iskolai végzettsége az illetőnek, nem veszik fel egy más jellegű munkára, mert többet kellene utána fizetni.

én kb 5 éve jártam így. ugyanarra a munkahelyre próbáltam visszamenni, ahol már voltam régebben. még az érettségi megszerzése előtt. hiába mondtam, h nem kell többet fizetniük, kell a pénz, mégha nem is annyi amennyi jár. nem vettek fel, mert nem törvényes. mondták ők.

én már most előre kétségbe vagyok esve, h miután most megszünt a munkahelyem, megint kezdődik előlről a kálvária, hajtani a meló után, h mégha nem is jelentenek be, de keressek vmennyit. és épp azért, h ne kelljen soha hitelt felvenni, és ne kelljen a vésztartalékhoz nyúlni.

mégegyszer bocs attól aki indiszkrétnek veszi a kérdést, de szerintem akkor az tényleg ne is válaszoljon inkább.

2010. ápr. 14. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!