Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi pénzt kell beosztanotok...

Mennyi pénzt kell beosztanotok egy hónapban?

Figyelt kérdés

Sajnos a férjem keresete 80-90000 ft, a családim és a gyesem a két gyerek után 51000. Akárhogy is számolom, akármennyire is spórolok, hónap végén alig van pénzünk. Persze van lekötve valamennyi, de ha nem muszály, nem vesszük ki, mert mi van ha történik a férjemmel valami?!

Most az is közbejött, hogy a munkahelyem megszünt, így hiába vártam azt hogy 1 év múlva visszamenjek és azzal több pénzt keressek. nem tudom mit fogunk kezdeni magunkkal. A közelünkben így is nagyon munkahely hiány van, az én képzettségeim pedig szűkítik a kört.

Veletek mi lesz, ha lejár a gyes?

2010. ápr. 13. 13:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

A tanulás sem ingyen van. Lásd pl. mérlegképes könyvelő. És ahhoz seg-tség is kell, hogy amíg tanulunk, addig valaki a gyermekünkkel legyen.

Én írtam, hogy a párom 80 e ft-ot keres-egyemista

én max gyedet kapok felsőfokú végzettséggel.

Semmilyen segítségünk sincs, sem anyagi, sem fizikai. Lehet, hogy a kérdezőnek hasonló az élethelyzete.

Így már nem annyira igaz a mondás, hogy tanulni, tanulni....

Ja, és harminc felettiek vagyunk.

2010. ápr. 13. 14:12
 12/25 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.És ami a legjobb,hogy 1.5 éves a lányunk,szerettem volna visszamenni dolgozni a céghez,előbb mint ahogy letelik a 2 év,de nem tudnak visszavenni.nem vettek fel a helyemre senkit,megszünt a munkaköröm.
2010. ápr. 13. 14:14
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem igaz, tanulni, tanulni...

Max. nagyon jó szakmát.

Én két diplomával, fél állásban ugyan, 60 ezer körüli gyedet kapok. Mivel 4 gyerek mellett főállású anyaként, fél állásom van már jó ideje.

A teljesen képzetlen munkások pedig szóba se állnak a munkáltatóval, ha nem fizet nekik min. 5000-et naponta!

2010. ápr. 13. 14:18
 14/25 anonim ***** válasza:

Mondjuk én megyek vissza dolgozni, ha két éves lesz a pici. De maradok fél állásban, mivel így kb. 10 ezerrel kapok kevesebbet, mintha teljesben dolgoznék!

utolsó voltam

2010. ápr. 13. 14:19
 15/25 anonim ***** válasza:
SZia! Mi hárman vagyunk, a férjem nettó 140et keres, ebből élünk. Én max GYedet kapok, de ez+ a családi a lakáshitelre megy, és még így is pótolni kell, mert úgy megugrott a törlesztőnk.
2010. ápr. 13. 14:20
 16/25 anonim ***** válasza:
43%

A "tanulni"-t nem 30 évesen, gyerek mellett gondoltam.

Hanem 18 évesen, mikor még nincs más dolgod...

Én akkor tanultam és a férjem is, így most jól élünk úgy is, hogy én itthon gépezek :-)) és semmi se veszélyezteti az állásunkat.

2010. ápr. 13. 14:24
 17/25 anonim ***** válasza:
14:06 meg a 14:14-es az egy válaszoló,csak közben írtak.
2010. ápr. 13. 14:30
 18/25 anonim ***** válasza:
18%

Ketten 250-270 ezerből. Kijövünk, még marad is, pedig van hitel és egy kocsi. És nem éhezünk, meg nem kell a nadrágszíjat meghúzni, mindenre futja, amire kell, néha még többre is.

OFF: senkit nem akarok megbántani, a kérdezőt sem, de min. hetente van ilyen kérdés, nem értem, hogy miért? Miért kell másnak a zsebében turkálni, neked attól nem lesz se több, se kevesebb.

2010. ápr. 13. 14:32
 19/25 anonim ***** válasza:
400 körül kapunk és nem kell beosztani. Jut is marad is. :)
2010. ápr. 13. 15:02
 20/25 anonim ***** válasza:
14.32-es! Akkor mi a fenének válaszolsz a kérdésre? Akkor minek pakolod ki az annyiramagánügyedet????
2010. ápr. 13. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!