Szerintetek elég lesz a házilagos tejapasztás vagy gyógyszer kell majd hozzá?
Én 20 hónaposan választottam el a lányom, csak akkor fejtem, amikor már nagyon duzzadt volt és fájt. Másfél hónap után tudtam eltenni a fejőgépet.
Hogy mennyit fejtem azt nem tudom,mert a mosdóba fejtem bele egyenesen, de azért nem volt olyan nagy mennyiség.
Na én leírom hogy csináltam.
Tegyük fel 5-ször szoptatnál 100 milit / nap.
Akkor az első nap 5-ször fejj le 80 milit.Ettől nem lesz csomós a melled.Másnap 5-ször 70 milit. Ha érzed,hogy feszül,fáj,nem jó,akkor állj vissza a 80 milire még 1-2 napig,és utána fejj 70 milit.Majd szépen sorban 5-ször 60,50,40,30 mili a te,illetve a melled tempójáben,érezni fogod ha még kell 1-2 nap,hogy át álljon a kevesebbre.Te fogod érezni,hogy bírja a melled,de az ilyennel fokozatosan nem szokott gond lenni.Mikor már ott tartasz,hogy 5.ször 20-30 milit fejsz egy nap,akkor hagyd el a déli fejést.Ha ez megvan akkor még egyet,és még egyet.Az esti,majd utána a reggeli legyen az utolsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!