Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek elég lesz a...

Szerintetek elég lesz a házilagos tejapasztás vagy gyógyszer kell majd hozzá?

Figyelt kérdés
Sajnos eü. Okokból el kellett választanom 10 hónapos babámat. Mennyiségeket fejek. Szóval van tejem még rendesen. Tegnap úgy kezdtem, hogy nem fejtem ki rendesen csak egy kicsit, de estére csomósodott és fájt is kicsit. Szóval este kifejtem rendesen (100 ml jött le) és zuhany alatt kimasszíroztam. Ma reggel nem teljes fejés mellett is 100 mlt fejtem. Hogy csináljam? Félek, ha nem fejem ki rendesen megint csomósodni kezd és a mellgyulladás nem hiányzik még pluszban. Megúszhatom az apasztást Bromocriptin nélkül?
2016. jún. 10. 07:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnos a fejés részét nem ismerem, nekem rögtön szülés után apasztották el. 2 hétig szedtem viszont a Bromot, és nem volt tőle semmiféle olyan tünetem, mint amiről néha olvasni a neten. Szóval ne rettegj tőle, csak ezért írok:)
2016. jún. 10. 08:28
 2/4 anonim ***** válasza:
34%
Mondjuk eleve nem kellett volna fejni. ... Hagyd abba és max annyit fejj, hogy ne fájjon a melled. A fejessel csak serkented a tejtermelest
2016. jún. 10. 09:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Én 20 hónaposan választottam el a lányom, csak akkor fejtem, amikor már nagyon duzzadt volt és fájt. Másfél hónap után tudtam eltenni a fejőgépet.

Hogy mennyit fejtem azt nem tudom,mert a mosdóba fejtem bele egyenesen, de azért nem volt olyan nagy mennyiség.

2016. jún. 10. 09:16
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Na én leírom hogy csináltam.

Tegyük fel 5-ször szoptatnál 100 milit / nap.

Akkor az első nap 5-ször fejj le 80 milit.Ettől nem lesz csomós a melled.Másnap 5-ször 70 milit. Ha érzed,hogy feszül,fáj,nem jó,akkor állj vissza a 80 milire még 1-2 napig,és utána fejj 70 milit.Majd szépen sorban 5-ször 60,50,40,30 mili a te,illetve a melled tempójáben,érezni fogod ha még kell 1-2 nap,hogy át álljon a kevesebbre.Te fogod érezni,hogy bírja a melled,de az ilyennel fokozatosan nem szokott gond lenni.Mikor már ott tartasz,hogy 5.ször 20-30 milit fejsz egy nap,akkor hagyd el a déli fejést.Ha ez megvan akkor még egyet,és még egyet.Az esti,majd utána a reggeli legyen az utolsó.

2016. jún. 10. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!