Iker lánykáknak nevek?
Az alábbiak közül kéne 2 név, de nem tudunk dönteni. Szerintetek?
Hanga Loretta
Boróka Julianna
Liliom Abigél
Kamilla Adél
Rózsa Miléna
Margaréta Emma
Ha csak ezek a párosítások lehetségesek, akkor Hanga Loretta és Boróka Julianna.
Hanga Loretta nekem nagyon eltérő stílusú, de tetszik, hogy 2 szótag+ 3 szótag a felépítése. Így olyan kerek.
Boróka Julianna tetszik, bár eléggé hosszú. Viszont tetszik ennek is a felépítése hogy egy rövidebb és egy hosszabb név összetétele.
KamillAAdél összefolyik, vagy nyökögős hatást kelt a két "A" egymás utáni ejtése.
Liliom Abigél se lenne rossz párosítás, de a Liliomot nem adnám ilyen formában, számomra túlságosan a virágot jelenti. Akkor már inkább Lili, Liliána alakban adnám.
Rózsa Miléna számomra túl eltérő stílusú, valamint szintén a virágot jelenti nekem. Inkább Róza alakban adnám.
Margaréta Emma ugyanaz a véleményem mint a Rózsa Milénánál. Eltérő stílus, túlságosan virág és a Margaréta nagyon hosszú. Inkább Gréta alakban adnám.
Ha ezekből a párosításból kell választani akkor Hanga Loretta és Rózsa Miléna.
De én is Rózsa helyett a Rózát adnám, illetve a Boróka Julianna is szép, de kicsit hosszú igy Júlia jobb lenne szerintem, de véglis nektek kell hogy tetszen a név.
Julianna-Abigél
Adél-Emma
A többi nem tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!