2 hónap után megszüntették a munkanélkülimet mert nem fogadtam el egy állást. A papírra rá volt írva hogy 60 nap múlva visszavesznek. Terhesen is vissza fognak venni?
Figyelt kérdés
Fellebbeztem mert veszélyeztetett terhes vagyok,de már 1.5 hónapja nem válaszoltak.Úgyhogy tudják hogy terhes vagyok,eltitkolni se tudom.2008. szept. 26. 12:10
1/3 anonim válasza:
Ha munkanélkülin vagy ,nem fogsz kapni gyedet!Én majdnem így jártam,mindenképp legyen bejelentett munkaviszonyod különben így jársz!A munkanélküli felvesz terhesen,de a munkaadó nem biztos.
2/3 A kérdező kommentje:
Ha visszavesznek munkanélkülire,egyből elmehetek táppénzre?
2008. szept. 26. 14:52
3/3 anonim válasza:
Szia.Munkanélkülin nem tudsz elmenni tápénzre,csak akkor ha dolgozol.Amig jár a munkanélküli,addig kapod,ha lejárt akkor én úgy tudom semmit.Ha megszületett a baba és volt 180nap biztosított munkahelyed akkor gyed-et,ha nem akkor alanyi úton gyest.Én legalábbis így tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!