Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Már megkérdezem, másnak is...

Már megkérdezem, másnak is feltűnt -e?

Figyelt kérdés
Szeretem olvasgatni ezt az aloldalt, sokat tanulok én is belőle, meg ha tudok tanácsokat, tapasztalatokat is írok; néha fontosabbakat kérdezek. De egyre többször futok bele olyan kérdésekbe, amikre válaszolok(unk), -hiszen egy anyukának fontos kérdés, ezért teszi fel,- és erre otthagyja a kérdést, mint... De se egy köszi! vagy valami reagáció.Pedig nem ilyen "Ül -e már a 5 hónapos babátok?" típusú kérdés. Sőt úgy veszem észre ezek a kérdezők még kommunikatívabbak is....
2010. ápr. 12. 10:02
 1/4 anonim ***** válasza:
73%

Igen, ha valaki bajban van, olyan szívesen venném, ha már tanácsot adok, legalább számoljon be, h mi történt:)

Nagyon sokszor vártam egy terhességi teszt eredményét, vagy valamit, általában nincs vissza válasz, h h sikerült...

De végül is ez mindenki maga dönti el, ha nem akar tájékoztatni, hát akkor ez van.

2010. ápr. 12. 10:13
 2/4 anonim ***** válasza:
72%

Én személy szerint mindíg visszatérek azokra a kérdésekre amiket én tettem fel és mindenkinek megköszönöm a válaszát,még azoknak is,akik negatívumot írtak.

Visszanézek azokra a kérdésekre is amikre én is írtam választ,tényleg van ahol eltűnik a kérdező.

De ez inkább a teherbeesés témakörnél van,ahol gondolom azért nem jelentkezik többet a kérdező,mert közben megjött a mensije és maga alatt van.

2010. ápr. 12. 10:14
 3/4 A kérdező kommentje:
sajnos nem csak ott, sőt inkább nem ott.... mert azt még valahol megérti az ember, hogy mégse sikerült és nem az a legfőbb dolga hogy válaszoljon....
2010. ápr. 12. 10:26
 4/4 anonim ***** válasza:
53%

Sokszor láttam, hogy ez problémát okoz. Nekem is volt már, hogy szóvá tették, hogy legalább egy köszi-t írjak, azóta már megszoktam. De nem rosszindulatból nem írtam semmit régebben, csak amikor én elkezdtem használni az oldalt, akkor még nem lehetett a kérdezőnek kommentet írni, sőt, egy kérdésre mindenki csak egyetlen egyszer írhatott választ is. Szóval én még anno ezt szoktam meg, akkor még nem is várta senki, hogy írjon a kérdező, mert nem is lehetett. Miután sok újonan érkezett hiányolta, én is rászoktam, de lehet, hogy vannak még itt ilyen "régi motorosok" mint én, nem tudom.

p

2010. ápr. 12. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!