Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon szeretnék harmadik...

Nagyon szeretnék harmadik babát, de férjem nem igazán, mi legyen?

Figyelt kérdés

Pár hete említettem férjemnek, hogy már egy éve vágyakozom egy harmadik baba után, erre ő nagyon meglepődött, és azt mondta, hogy neki még eddig nem jutott eszébe, de inkább még aludjunk rá párat...

Fiam 6 éves lesz, kislányom 4 éves lesz, mindenünk megvan, családi ház, autó, munkahely, nagyszülők mellettünk élnek. Férjem 32 éves, én 27.

Nem tudom, hogy fogom tudni elnyomni magamban ezt az érzést....

2016. jún. 9. 11:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Gratulálok a harmadikhoz is és a negyedikhez is!!! :)

Sok boldogságot kívánok!!

2016. jún. 13. 08:38
 12/15 anonim ***** válasza:
50%

Meg ne haragudj!

Nem azért kérdem meg hogy bárki félre értse. A férjed anyagias picit?

Ha mindketten dolgoztok ahogy mi is úgy 3 gyerek után majdcsak hogy teljesen adómentes lenne a férjed persze ha ő veszi igénybe a családi adókedvezmébyt.

Nem mondom ezzel győzd meg! Isten ments! De ezen elgondolkodhat ha akar.

Félre ne értse senki tényleg! :)

2016. szept. 7. 11:49
 13/15 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem csak annyi gyereket vállalj, amennyit egyedül is el tudsz tartani.Férjed még csak 32 éves, előtte az élet. És ha pár év múlva dob egy másik/fiatalabb nőért, vagy mondjuk meghal/keresőképtelen lesz... Stb...
2016. szept. 7. 13:15
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, igen az anyagi dolgokat muszáj átgondolni, ez is egy fontos szempont!

Még előtte áll az élet, igen, ahogyan előttem is de egyelőre együtt tervezzük a jövőt! Reméljük így is marad! :)

2016. szept. 8. 14:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Vállaltatok végül harmadik babát? Ha igen, mesélnél róla milyen az élet három gyerekkel?
2019. nov. 12. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!