Anyukák, szerintetek mit keres a "hasnyálmirigy por" a Neogranormon kenőcsben?
Előttem már sok finomságot leírtak,úgyhogy én csak annyival egészíteném ki,hogy a parfümökben a pézsma pedig a pézsmaszarvas prosztatájában(pézsmamirigyében)keletkező anyag,ami párválasztásnál játszik szerepet,a parfümökben pedig illatmegkötőként funkcionál.
De ha ennyitől kiborulsz,azt meg se néz,hogy az oltásokban mi van.
Egyébként ha kerülni akarod az ilyen "gusztustalan"dolgokat,akkor használj vegán termékeket.
Életmódtól/világszemlélettől függetlenül én mindenkinek ajánlom.Nekem például állandó problémát okozott az,hogy sok tusfürdőtől meg egyéb kozmetikumtól kipattogtam,viszont amióta átálltam a vegán termékekre azóta ez megszűnt.Ezenkívül mivel vegán dologról van szó,nincs benne állati eredetű származék,se mesterséges illatanyag se semmi vegyszer,nem tesztelik állatokon és nem káros a környezetre,és babatermékektől kozmetikumokig minden van már belőlle(pl Alverde). Viszont ezeknek kicsit más lesz az állaga,mint amit megszoktál,illetve a kozmetikumok nem olyan tartósak,és azért valamivel drágábbak,mint a sima termékek,de valamit valamiért.
"Ilyen szarokat mi nem is eszünk...fúj..."
Jaj, bocsánat, tudom, ti csak rózsavizet meg bárányfelhőt, ugye? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!