Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek tört már ki a babakocsi...

Kinek tört már ki a babakocsi kereke?

Figyelt kérdés
Eltört útközben:Graco Quattro tour.Ti mit csináltatok vele?meg lehetett javítani?És mennyibe kerül?
2010. ápr. 11. 20:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mikor vettétek? Nincs rá garancia?
2010. ápr. 11. 21:01
 2/12 A kérdező kommentje:
Másfél éve vettük és már nincs rá.
2010. ápr. 11. 21:07
 3/12 anonim ***** válasza:
Szia! Mi is így jártunk szintén Graco babkocsival. A jobb első kerék tört ki. Páromnak van egy ismerőse, aki műanyag dolgokat javít és Ő csinálta meg. Külsőre nem a legszebb, de tökéletesen működik azóta is és így egy fillérbe sem került a javítás.
2010. ápr. 11. 21:14
 4/12 anonim ***** válasza:
Szintén ugyanez a fajta jobb első kerék.én nem tudtam megcsináltatni.
2010. ápr. 11. 21:19
 5/12 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz!
2010. ápr. 11. 23:21
 6/12 anonim ***** válasza:

nekem a PC tört ki, még régebben, az egész egy nagy szär volt.

Most Graco ultima van, teljesen jó, 1 éve használom.

2010. ápr. 12. 11:35
 7/12 anonim ***** válasza:

Off: én is mindig ettől parázok, hogy a PC kocsink első kereke egyszer csak kitörik. Főleg, mikor azok a nagy hóesések voltak, és a hóban kellett tolni. Ti mit csináltatok akkor, mikor kitört? Hova tettétek a gyerkőcöt?

Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de ha már ennyien jártak így....

Egyébként a kérdés engem is érdekel. Nem adok sok időt ennek a babakocsinak, pedig úgy vettük, hogy majd a következőnek is jó lesz... most 4,5 hós a babóm.

2010. ápr. 12. 12:30
 8/12 anonim ***** válasza:

Ez már 9 éve volt, persze pont nyaralás előtt.

Elvittük a szervízbe(azóta azt helyet lebontották, a Gubcsi úton volt Bp-en), megcsinálták és gyorsan eladtuk.

Akkor volt másfél éves a fiam, végül nem is vettünk új bababkocsit

ue

2010. ápr. 12. 12:36
 9/12 anonim ***** válasza:

Jelen! Nekem is kitörött. Mentem haza váráslásból, a babakocsi pakolójában volt kb 3 dögnehéz szatyor, a babakocsiban meg a 10 hónapos gyerek, és kb. egy kilométerre voltam otthonról. Mit tudtam csinálni, hívtam egy taxit, de közben szép csöndben anyáztam. A babakocsit megpróbáltam megcsináltatni, mert nagyon szerettem, nagyon kényelmes, könnyű kocsi volt, jó nagy pakolóval, de hát igazából beletörődtem, mert csak egy 10 ezer forintos Interspáros babakocsi volt, nem valami világmárka. Ettől függetlenül nagyon sajnálom, hogy annyi lett neki. Hiába csináltattam meg, két nap múlva újra kijött a kereke.

p

2010. ápr. 12. 18:44
 10/12 anonim ***** válasza:
Szia! A miénk is kitört, mert egy "kedves" hölgy rácsapta az egyik bolt bejárati ajtaját... Aztán az egészről tudomást se véve, otthagyott, mint Szent Pál ... A csomagtartó tele, mert bevásárolni voltunk, a 10 kilós, 11 hónapos fiam a kocsiban... A hátunk meg vagy 5 kilométerre... Mobilom otthon :(((( Taxi nálunk nincs, így legalább 1 órát vártam a közben elálmosodó gyerekkel, míg végre jött egy ismerős, akit megtértem, hogy vigyen haza. Sajnos, megcsináltatni nem tudtam, mert a szerviz szerint már nem volt érdemes.... Muszáj volt újat venni :(
2010. ápr. 16. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!