Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hallottatok arról, hogy a...

Hallottatok arról, hogy a pilisi CBAból illetve valamelyil budapesti boltból kitiltották a babakocsisokat? Mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés
2016. jún. 6. 06:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%
Nem cba volt egyébként, csak egy kisbolt. Már korábban kilépett a láncból. A cba elhatárolta magát az egésztől, jogtalanul használták a táblát.
2016. jún. 6. 08:32
 12/17 anonim ***** válasza:
87%

Nálunk a Sparban olyan szűk a hely a polcok között, hogy két ember sem fér el egymás mellett, nemhogy egy babakocsi. Pláne, mikor árutöltés címszó alatt széthagyják a dobozokat, raklapokat a dolgozók. Nincs egy éve, hogy felújították, előtte több volt a hely.

Ha egy kicsi falu egyetlen boltja lenne, akkor megérteném ezt a felháborodást, de erről szó nincs. Egyszerű a dolog, máshol kell vásárolni.

2016. jún. 6. 09:46
 13/17 anonim ***** válasza:
29%
12-es! Akkor oldják meg! Kis szervezés is kész! Ez máskülönben hátrányos megkülönböztetés!Jah, hogy a szervezéshez IQ is kellene...hát az már más tészta ugye.
2016. jún. 6. 10:55
 14/17 anonim ***** válasza:
42%
Érdekes, amikor gyerek voltam, még meg tudták oldani az anyukák a vásárlást úgy, hogy a kocsi a bolt előtt maradt. Lelakatolták, mint a biciklit, és bevitték a gyereket.
2016. jún. 6. 11:22
 15/17 anonim ***** válasza:
51%

Igen, ez konkrétan nem a CBA bűne, hanem az adott üzletvezetőé, de nem is ez a lényeg.

Nem mennék többet ebbe a boltba, még úgy se, hogy én sokszor mei tai-ozok, mert szerintem ilyesmit kiírni egyszerűen gáz. Aki megteheti, szerintem inkább gyerek nélkül megy boltba, azaz nem szórakozásból viszik magukkal az emberek a babáikat, hanem mert nincs kire bízni, amikor vásárolni kell. Valahová meg tenni kell, nem mindenki tud/akar hordozni, és nem is lehet rákényszeríteni az emberekre. Egyébként, ha tudom, hogy nehezebb dolgot is kell vennem (pl. mosószer, öblítő), vagy olyat, ami nagy (pl. pelenka), én is babakocsival megyek vásárolni, és nem mei tai-al, mert bőven elég lenne a gyereket cipelni, nincs szükségem arra, hogy a két kezem is tele legyen. Úgyhogy ilyenkor babakocsiba teszem, és gond nélkül haza is viszem így a cuccokat. Máshogy nem bírnám el, ez van. A bolt előtt tuti nem hagynám a babakocsimat, gyerekkel együtt főleg nem, de gyerek nélkül sem, nem hiányzik, hogy ellopják. Úgyhogy marad az, hogy búcsút intek az adott boltnak. De azért, ha pont onnan kellene valami, mert azt a valamit ott szoktam megvenni, akkor bosszantana és igazságtalannak érezném, hiszen nem én tehetek róla, hogy nem képesek úgy kialakítani a boltot, hogy kényelmesen el lehessen férni. Mert ahol egy babakocsival nem lehet normálisan közlekedni, úgy, hogy más is elférjen mellette, az a bolt túlzsúfolt.

Nálunk is van ilyen bolt, az éppen egy Spar, de bármelyik másik is lehetne. Eleve nagyon sokszor csak ki van cseszve a sor közepére az áru, pakolás félbehagyva, még a bevásárlókocsit is alig lehet ott eltolni, sokszor a kartondobozok a földön vannak, tényleg egy borzalmas bolt. És ezek csak azok a dolgok, amik hanyagságból, rossz szervezés miatt vannak ott, de rengeteg cuccot direkt a sorok közepére tesznek, amik megint egy rakás helyet elvesznek a vásárlóktól. Volt már, aki beszólt, hogy nem kéne eltorlaszolni az utat babakocsival (mondjuk mentségükre szóljon, nem dolgozó volt, hanem egy másik vásárló), de nem tudok mit csinálni, a fejem fölé nem emelhetem, amíg ő átfurakszik a soron, muszáj megvárnia, amíg leveszem a polcról azt, amire szükségem van, és tovább megyek.

Nem azért járok oda én sem, mert olyan jó buli nekem ott nyomorogni, hanem mert gyalogosan ez a Spar van elérhető közelségben, és vannak dolgok, amiket csak a Sparban lehet kapni, és szükségem van rájuk.

2016. jún. 6. 11:32
 16/17 anonim ***** válasza:
88%
Arról nem szól a cikk (hiszen még lehet, hogy ezen az anonim oldalon az én hozzászólásomat is törlik emiatt), hogy előtte hány putris tolta be a babakocsiját, hogy meglopja a boltot. Fel lehet háborodni, meg nyilván rosszul esik ez nektek, de ha plusz embereket alkalmaznának, akik a ti sarkaitokban lennének, akárhányszor babakocsival mennétek vásárolni, akkor azért lennétek felháborodva. Vagy az jobb megoldás lenne, ha a kasszánál mindannyiszor kirámoltatnák veletek a babakocsit, ahol a gyerek pelenkájába is belenéznének (volt olyan, aki oda rejtette a szajrét, nem is ritka)? Ezek tények!
2016. jún. 6. 13:45
 17/17 anonim ***** válasza:
65%
Értem én 16-os, de aki lopni járt, az ezután a saját gatyájába fogja dugdosni amit ki akar hozni. Én pedig nem járok oda pénzt költeni. Ostoba húzás, senki nem jár vele jól.
2016. jún. 6. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!