Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhesség után párom nem...

Terhesség után párom nem kívánaj a sexet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A legnagyobb csoda történt mikor feleséfem 19hónapja életet adott kislányunknak.

Sajnos a nevelés nagyon nehéz sokminden közre játszik hogy ne legyen eccerű.

A legnagyobb gond hogy mostmár ott tartunk hogy feleségem kijelentette hogy ő neki nicns szüksége erre és nem akarja. Az elmult 2 évebn is csak 1cer voltunk eggyütt és akkor sem élvezte.

Most is megpróbáltam beszélni róla, de nem lehet.+értsem meg ő nem akarja nem szeretné " én mondom hogy velem mi van? Ő nem fogja ugy csinálni mikor ő nem is akarja.

Szerintetek mit tegyek?

2010. ápr. 11. 16:28
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
felnőtt létedre nem tudod hogy ez teljesen természetes? Ez nem örökké fog tartani nyugi. Ehez idő kell te butus :)
2010. ápr. 11. 16:35
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
"Az elmult 2 évebn is csak 1cer voltunk eggyütt és akkor sem élvezte. " Nem írtad el? Mert ez nagyon nagyon semmi....
2010. ápr. 11. 16:35
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
az a gyerek a tiéd??? ha az elmúlt 2 évben 1x voltatok együtt, akkor vállaltátok az babát?? Amúgy egy csomó mindent nem írtál le!
2010. ápr. 11. 16:38
 4/9 anonim ***** válasza:
95%

ma 16:35-ös: azért két év alatt EGYSZER - az minden csak nem természetes.

A legjobb lenne, ha a feleségeddel megbeszélnéd, hogy te is vagy, nem csak a gyereketek, és ha nem foglalkotik veled is, akkor egy idö múlva egyedülálló anya lesz, vagy pedig te keresel magadnak valakit, mert ez igy NEM házasság. Ha igy nem tudod megbeszélni vele, akkor ird le, esetleg ha belátja, hogy valami nincs rendben, akkor keresstek fel egy párterápiával foglalkozó szakembert, márcsak a kislányotok érdekében is.

2010. ápr. 11. 16:38
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
hány évesen lettél apa? 15? = eccerű...
2010. ápr. 11. 16:39
 6/9 anonim ***** válasza:
16:38-as: ababa 19 hónapos, azaz másfél éves - ez a két év alatt egyszerbe belefér.
2010. ápr. 11. 16:39
 7/9 anonim ***** válasza:
94%

háát nem igazán értek egyet azzal hogy ez természetes.Nyilván fáradt..megváltozott a teste ,a lelke...de kéremszépen!!!!Ez a szeretet,szerelem kiteljesedése!!

Szerintem egy kicsit ki kellene kapcsolódnotok...ha tehetitek töltsetek kettesben egy hétvégét,vagy vacsizzatok egyet...melegfürdő,vagy amit szerettetek azelőtt..A gyerkőcöt pedig rá kell bízni mamira ..vagy akiben megbíztok,aggodalom nélkül...hogy vajon mi lehet vele!!!Kitartás!!!!! :)

2010. ápr. 11. 16:41
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
16.41-es vagyok...sőőőt,szerintem az sem a legjobb döntés ha választás elé állítod..egyszerűen meg kell valahogyan beszélni.nincs más választás...
2010. ápr. 11. 16:47
 9/9 anonim ***** válasza:
64%

Nálunk sajnos hasonló a helyzet. Csak én vagyok az anyuka. Nálunk apás szülés volt-2 nap alatt, természetes úton lett meg a babánk, de a mai napig azt hallgatom, hogy mit szültem én 2 napig. Szóval megalázott, azóta is többször megaláz. Pl. 13 hónapig szoptattam, erre a cicimre mit mond?: fonnyadt csecs.

Gondolom nálatok nem erről van szó, de egy sértéssel tönkre lehet tenni mindent. Én már nem kívánom őt, az egész kapcsolatunk tönkrement.

Remélem nálatok nem ez a helyzet.

Legyél türelmes, add meg neki azt, amit nagyon szeret. Pl. ha vásárolni szeret, menjetek, vegyetek ruhát vagy te tudod mi az amit nagyon szeret.

Nálunk nem a babánk tehet róla, hanem, hogy nem becsül, mint nő, mint anya, mint pár. Ingyen házicselédje, eltartója vagyok.

Beszélgessetek. Nálunk ez sincs. Már nincs miről.

15 hónapos a kisfiúnk

2010. ápr. 11. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!