Mit tennétek? Eléggé kiakadtam.
Idősek otthonával lakunk szembe. Van egy kb 50 év körüli tolószékes férfi akivel köszönő viszonyba vagyunk ritkán beszélünk. Sokat van az utcán így jött a köszönés néha beszéd. Kisfiam 1 éves ma kimentünk sétálni erre mondja nekem h azt hitte nem is a férjemé a gyerek mert vilagos barna a haja a miénk sötétebb. Köpni nyelni nem tudtam. Mindkettőnknek világosbarna hajunk volt a párom tesója szőke volt sokáig most barna a haja. Annyira megbántott h szivem szerint soha nem köszönnék neki.
ki h reagálna?
Elütöttem volna egy viccel, hogy "igen, de a postás szőke".
Gondolom nem képzett emberről van szó, a genetikához nem sokat ért. Nem csinálnék nagy ügyet belőle.
Mit tennék? Innék egy pohár vizet! :D
Most akadjak ki h szõke vagyok, a fiam meg barna? Pedig én szültem. :D JA És az apjàra sem hasonlít!
Nehéz lehet ilyen idegrendszerrel élni, ha ez téged ki tud akasztani.
Én szőke vagyok, kék szemű, és kérdezték már tőlem cigányok, hogy én cigány vagyok-e. Én kinevettem őket, hogy ezzel az arcberendezéssel nyilván cigány vagyok. :D Az ilyesmin nevetni szokás, nem felháborodni.
"Honnan is tudhatná egy kisöreg,mi hogyan,miért történik????"
Fú... Ez a kisöregezés a halálom. Azért, mert valaki öreg, még nem gyengeelméjű ám. Mellesleg a fickó ÖTVEN éves, még bőven aktív korú, férfiaknál az se példa nélküli, hogy ennyi idősen még gyereket vállalnak, és általában még bőven dolgoznak is. Jó, az illető nyilván a mozgássérültsége miatt lakik idősek otthonában, de attól még nem aggastyán.
Egyébként nem igazán csinálnék semmit. Magamban nyugtáznám, hogy a pasas sajnos nem tudja, hogy ilyet nem illik így, ebben a formában mondani, de kész, ennyi. Attól még továbbra is köszönnék neki. Ennél sokkal bunkóbb emberek a szomszédaim, mégis köszönünk egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!