Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennétek? Eléggé kiakadtam.

Mit tennétek? Eléggé kiakadtam.

Figyelt kérdés

Idősek otthonával lakunk szembe. Van egy kb 50 év körüli tolószékes férfi akivel köszönő viszonyba vagyunk ritkán beszélünk. Sokat van az utcán így jött a köszönés néha beszéd. Kisfiam 1 éves ma kimentünk sétálni erre mondja nekem h azt hitte nem is a férjemé a gyerek mert vilagos barna a haja a miénk sötétebb. Köpni nyelni nem tudtam. Mindkettőnknek világosbarna hajunk volt a párom tesója szőke volt sokáig most barna a haja. Annyira megbántott h szivem szerint soha nem köszönnék neki.

ki h reagálna?

2016. máj. 28. 21:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Elütöttem volna egy viccel, hogy "igen, de a postás szőke".

Gondolom nem képzett emberről van szó, a genetikához nem sokat ért. Nem csinálnék nagy ügyet belőle.

2016. máj. 28. 22:01
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan nagy dolog ez :) nem hiszem, hogy megbantani akart. Lehet arra gondolt, h volt ezelott egy masik kapcsolatod, es onnan van a gyerek. Ki tufja hogy az o fejeben mennyire lehetnek rendben a dolgok.
2016. máj. 28. 22:14
 3/12 anonim ***** válasza:
93%

Mit tennék? Innék egy pohár vizet! :D

Most akadjak ki h szõke vagyok, a fiam meg barna? Pedig én szültem. :D JA És az apjàra sem hasonlít!

2016. máj. 28. 22:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én pedig azt tenném hogy nem akadnék ki ilyen apróságokon :). Nem mindegy mit gondol ez a vadidegen pasas?
2016. máj. 28. 23:45
 5/12 anonim ***** válasza:
24%
Ki nem tojja le, mit gondol egy pasas az idősek otthonában? Mosolyognék és tovább sétálnék, mert a lehető legkevésbé sem érdekel a véleménye arról, hogy kié a gyerekem. Megmondanám, hogy végülis egy néger pasitól van, akivel csalom a férjem, mázli, hogy ilyen jó színe lett ennek ellenére - had legyen egy kis izgalom a szánalmasan üres kis életében!
2016. máj. 28. 23:58
 6/12 anonim ***** válasza:
66%
Feszkós vagy....ezért lettél depis?!Honnan is tudhatná egy kisöreg,mi hogyan,miért történik????
2016. máj. 29. 01:23
 7/12 anonim ***** válasza:
Nyilván a hapsi egyszerű. Azt hisz amit akar, nem foglalkoznék vele.
2016. máj. 29. 08:29
 8/12 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem túlreagálod. Nem hiszem hogy megbántani akart, meg amúgy sincs jelentősége, hogy mit gondol. Vegyél egy nagy levegőt, és lépj túl rajta.
2016. máj. 29. 09:06
 9/12 anonim ***** válasza:

Nehéz lehet ilyen idegrendszerrel élni, ha ez téged ki tud akasztani.

Én szőke vagyok, kék szemű, és kérdezték már tőlem cigányok, hogy én cigány vagyok-e. Én kinevettem őket, hogy ezzel az arcberendezéssel nyilván cigány vagyok. :D Az ilyesmin nevetni szokás, nem felháborodni.

2016. máj. 29. 22:29
 10/12 anonim ***** válasza:

"Honnan is tudhatná egy kisöreg,mi hogyan,miért történik????"

Fú... Ez a kisöregezés a halálom. Azért, mert valaki öreg, még nem gyengeelméjű ám. Mellesleg a fickó ÖTVEN éves, még bőven aktív korú, férfiaknál az se példa nélküli, hogy ennyi idősen még gyereket vállalnak, és általában még bőven dolgoznak is. Jó, az illető nyilván a mozgássérültsége miatt lakik idősek otthonában, de attól még nem aggastyán.

Egyébként nem igazán csinálnék semmit. Magamban nyugtáznám, hogy a pasas sajnos nem tudja, hogy ilyet nem illik így, ebben a formában mondani, de kész, ennyi. Attól még továbbra is köszönnék neki. Ennél sokkal bunkóbb emberek a szomszédaim, mégis köszönünk egymásnak.

2016. máj. 30. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!