Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az óvóbácsik...

Mi a véleményetek az óvóbácsikról? Gimis fiam választaná ezt a pályát.

Figyelt kérdés
2016. máj. 27. 06:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
15%
Egyet sem ismerek, így nincs róluk véleményem.
2016. máj. 27. 09:24
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Apukám csak másodállásban karbantartó a közeli oviban de gyakran bemegy a gyerekekhez és imádják! Javasoltuk neki, hogy végezzen el egy dada okj-t de már 50+oson nem akarja elkezdeni... Szerintem a gyerekek és a szülők is örülnek egy óvóbácsinak! Mást tud adni mint egy óvónő,talán valamennyi fegyelmet is sugalmaz! Szerintem ha ezt szeretné csinálja ezt! Ha mégsem jön be neki tanulhat mellé mást és végezhet majd más típusú de hasonló munkát! :) Nem egy ismerősöm van aki tanító/óvó diplomát szerzett de már nem úgy dolgoznak.
2016. máj. 27. 12:11
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 3-at ismerek, nagypn jók. Szerintem jó dolog, ha van ebben az óvodás korszakban egy férfimodell is a gyerekek előtt, aki nem az apjuk. Ahogy iskolában is fontosnak tartom. Ha van hozzá kedve, türelme, adottsága, legyél rá büszke. :)
2016. máj. 27. 13:21
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Itt az egész városban egyetlenegy óvóbácsi van, imádják a gyerekek, nagyon híres :)
2016. máj. 27. 13:48
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért feltétlenül a férfinak kell pénzt lapátolnia haza? Nem egy olyan pár van az ismeretségi körömben, ahol a nő a sokszorosát keresi a férfi fizetésének és nincs belőle gond.
2016. máj. 27. 14:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Kulfoldon elunk,3 van a kornyezetunkben, a gyerekek imadjak oket.Nem utolsosorban mint ex egyedulallo anya, ha nem talaltam volna uj part,csak az ilyen ovobacsik jelentettek volna az apamintat,akikkel naponta talalkoznanak.Ami azert nem hatrany,hiszen szeretik a gyerekeket es foglalkoznak veluk:)
2016. máj. 28. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!