Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 hetes kislányomnak sikerült...

3 hetes kislányomnak sikerült telibe nyomni kakival egy textilpelust, meg egy kedvenc rugdalózót. Nem tudom kiszedni a foltot, vanish-el sem. ötletek?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 10. 15:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát én is megszenvedek a kakis ruhákkal. De magtaláltam a módszert! Én be szoktam áztatni, biopon áztatóba, aztán vanish szappannal bedörzsölöm, és utánna mosom ki. De ha babamosószert használsz akkor nem fogja kivenni még igy se. Én ariellel mosom, és így soha nem marad bent semmi. Az öblitő már lehet babaöblitő.

Macerás, de nekem ez vállt be 100%-osra!

2010. ápr. 11. 10:21
 12/14 anonim ***** válasza:
Először HIDEG vízzel kell átmosni. Mosószappannal, legjobb a marhaepeszappan. A fehér textilpelust utána teheted Domestos fehérítőbe, ha kell. (mondjuk nálam a halvány rózsaszínt sem bántotta.) De ha kitartóan mosod a szappannal, kijön!
2010. ápr. 12. 09:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak gondjaim a kakis szines ruhákkal. Csak az Ariel foltisztító gél tünteti el nyom nélkül. Nem kell áztatni sem beledörzsölsz egy keveset a foltba és 10-20 perc után moshatod is. Nyoma sem lesz.
2010. ápr. 12. 18:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Úgy látszik, mindenkinek más jön be, nálunk az Ariel vált be legkevésbé szemben a Vanish-sel és a mosószappannal. :)
2010. ápr. 12. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!