Mennyire hullott a hajatok? 5 hónapja szültem, szoptatok. Nagyon nagyon hullik a hajam.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 10. 14:13
1/7 anonim válasza:
Szinte csomókban hullott ha mostam a hajam. Mindenhol csak haj. :( De csak annyi hullik ki, mint amennyivel több van terhesen, mert akkor meg sűrűsödik a haj. Nyugi, ijesztő, de normális. Kár érte, annyi!
2/7 anonim válasza:
Szia!
Max 1 évig természetes a fokozott hajhullás!
Nekem 10 hónapid nagyon-nagyon hullott, de aztán megszűnt!
3/7 anonim válasza:
Mindenhol az én hajam volt kb. 2 hónapig. Az első hónap után el kezdtem A vitamint szedni, és felkötni a hajamat, mert az azért már ciki, ha a gyerek szájából is az lóg ki. Kb. egy hónap alatt elmúlt.
4/7 anonim válasza:
Én ugyanezt a kérdést tettem fel 2 hete!! :) nekem is pont most kezdett hullani mikor 5 hós lett a lány, én is szoptatok. Azt mondták (írták) nekem is hogy ez normális, és az eddig nem kihullott hajakat veszítjük most el.
Sajnos :(( Pedig én úgy örültem h végre sok hajam volt.
Most meg naponta porszívózok, mert mindenhol a lány kezébe keveredik a hajszál..
5/7 anonim válasza:
11 hetes a picim, 1-2 hete elég erősen hullik a hajam. Nem szoptatok, mégis...
6/7 anonim válasza:
3 hónapos a babám, most kezdett hullani a hajam. Bárhova megyek a lakásba, mindenhol ott van. Rendes nagy csomókban hullk, elég ijesztő. Szedek vitamint, vágattam is belőle, remélem javul vmit..
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítslget. Remélem hamar elmúlik ;-))))
2010. ápr. 29. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!