Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Bátony és...

Mi a véleményetek a Bátony és a Roga névről?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 10. 02:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon nem jó...bocs
2010. ápr. 10. 12:49
 12/15 anonim ***** válasza:
73%
Ha a hangzásra megyünk rá akkor Bátony. De sajna nekem sem tetszik egyik sem. Fontos viszont hogy nektek mi a fontos az hogy itt mit mondunk, persze lehet ebből átlagot is vonni. Csak nem biztos hogy akkor ezek mellett kellene dönteni. Azt kell még eldönteni, mennyire fontos mások véleménye. Illetve mennyire ragaszkodtok a saját elképzelésetekhez..
2010. ápr. 10. 13:12
 13/15 anonim ***** válasza:
80%

Ha tenyleg a vellemenyemre vagy kivancsi (illetve a valaszolokera), akkor egyiket sem adod. Mert szerintem az emberek donto tobbseget egyik nev sem fogja meg elsore, lehet, hogy meg sokadikra sem, inkabb csak idovel elfogadjak, megjegyzik. Ha kulfoldre kerulne a gyermeked, ott sem futna konnyu koroket elsore bemutatkozaskor.

En az allando visszakerdezes, ertetlenkedes miatt nem adnek ilyen ritka neveket a gyermekemnek. Tapasztalat. Az en keresztnevem Magyarorszagon nem ritka, viszont en evek ota kulfoldon elek, ott nem ismerik. Nagyon-nagyon idegesito az allando visszakerdezes hosszutavon, en mar csak tudom.

A fiad sem fogja elvezni.

2010. ápr. 11. 12:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon nem fogja értékelni a fiatok, hogy ilyen csúnya neveket akartok adni neki! Roga és Bátony. Ne haragudj, de ennél a két névnél csúnyábbat ki sem választhattatok volna a naptárból. Ne rontsd el a gyerek életét! Mindig az jut eszembe, hogy volt egy osztálytársam, akit Vékony Nárcisznak hívtak és egy keléssekkel teli hátú, arcú szó szerint kövér kislány volt. Az élete maga volt a pokol és hát miután bemutatkozott..... de ez csak egy példa. Vannak normális és ősi különleges nevek.
2010. ápr. 17. 12:30
 15/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok!:)

Végül Roga Bátony lett, mert annyira tetszett nekünk mind a 2 név, hogy nem tudtunk választani és 2 nevet kapott:) ami nálunk a családban szokás is, mindenkinek 2 neve van, úgyh ez nem volt probléma:)

Még1szer köszönöm mindenkinek a válaszát!:)

Jó babázást Nektek is!:)

További szép napot!:)

sziasztok

2010. szept. 15. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!