Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Bátony és...

Mi a véleményetek a Bátony és a Roga névről?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 10. 02:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy buta a kérdés de ezek családi nevek vagy keresztnevek? Ha az utóbbi akkor fiú vagy lány nevek?

Tényleg nem tudom eldönteni.

2010. ápr. 10. 02:35
 2/15 A kérdező kommentje:

Szia!:)

Ezen jót mosolyogtam!:)) Természetesen keresztnevek:) ezek közül szeretnénk vmelyiket adni a kisfiunknak:) Szal.....férfi nevek:) régi magyar férfi nevek:)

2010. ápr. 10. 03:03
 3/15 A kérdező kommentje:
Roga királyfiról nem hallottál?:) pedig bizti ismered azt a mesét:) meg töri órán is tanultunk még anno Rogáról és Bátonyról is:) de mind1:)
2010. ápr. 10. 03:04
 4/15 A kérdező kommentje:
amúgy sztem ezek nem vmi nőies nevek:D megnevettettél nagyon:))
2010. ápr. 10. 03:08
 5/15 anonim ***** válasza:
80%

Én nem nevettem az első író megjegyzésén mert pontosan ez jutott nekem is eszembe.

Vagy vezeték nevek...de fogalmam sem volt,hogy fiú vagy lány név..nem hallottam még ezeket neveket pedig Állandóan jeles voltam történelemből,és szeretem is a történelmet...

bocsi,de személy szerint nekem egyik név sem tetszik...

2010. ápr. 10. 03:13
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
egyet ertek az elottem szolokkal, de ha valasztanom kene akkor roga, mert azinnyra nem gaz mint a batony
2010. ápr. 10. 04:56
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én a Roga nevet még nem hallottam, eléggé különleges. A Bátony is szép, de szerintem azt is mérlegeld, hogy a vezeték nevetekhez melyik illik jobban. Ennek ismerete nélkül én a Rogára szavazok.
2010. ápr. 10. 06:37
 8/15 anonim ***** válasza:
Ha azt akarod,hogy később csúfolják a fiadat,akkor add neki bármelyiket.Lehet,hogy régi nevek ( bár én soha nem hallottam róla),de nevetségesek.Nekem,pl.a Bátonyról Bátonyerenye ugrott be.
2010. ápr. 10. 06:40
 9/15 anonim ***** válasza:
84%
Én még soha nem hallottam ilyen neveket. Tuti lenne vele gondja az élete során.
2010. ápr. 10. 07:53
 10/15 anonim ***** válasza:
80%
Túl szokatlan mindkettő.Én sem tudtam elönteni első olvasatra,hogy ezek itt most fiú- vagy lánynevek lehetnek...
2010. ápr. 10. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!