Melyik a szebb név? Vince, Noé vagy Zalán?
Figyelt kérdés
Egyébként a vezetéknév Bátori :)
Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre. ;)
2016. máj. 18. 19:37
11/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Egyébként a Bálint is nagyon tetszik és szerintem ez jó lenne 1.névnek (Bátori Bálint) és ezek közül amiket kiirtam lehetne 2.név, de még nemtudom :)
2016. máj. 18. 20:16
12/25 anonim válasza:
Ezek közül ha választani kéne akkor Zalán de ehez a vezetéknévhez más neveket tudok elképzelni mint pl.:
Bátori Noel
Bátori Csongor
Bátori Medárd
Bátori Csanád
Bátori Zente
Bátori Zénó
Esetleg még a Bátori Beliánt is. :)
13/25 anonim válasza:
Bátori Bálint Vince. Tökéletes. :)
Így viszont már a Zalán is épp olyan jól hangzik, mint a Vince, tehát ez is egy erős versenyző.
14/25 anonim válasza:
Illetve most ahogy így mondogattam kicsit, a Bátori Bálint Zalán változat sokkal nyelvtörősebb, míg a Bálint Vincét nagyon könnyen lehet kiejteni.
15/25 anonim válasza:
Zalán es Vince is tokeletes hozzá.
16/25 anonim válasza:
Vince, mert ez passzol leginkább, és mert papát is így hívták :)
17/25 anonim válasza:
Ehhez a vezetéknévhez a Vince.
mondjuk a háromból amúgy is.
a Noét egyáltalán nem adnám :o
18/25 anonim válasza:
Egyik se tetszik. Zalánt mondanám ezek közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!