Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális, ha 17 évesen babát...

Normális, ha 17 évesen babát szeretnék?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy e most lehetetlen, mert érettségi, utána fősuli... Mégis egyre inkább erősödik bennem a vágy.
2010. ápr. 9. 19:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Az érzéseid teljesen természetesek, de hidd el ráérsz még babázni.

Tanulj, bulizz, keresd az igazi társadat, és önmagadat.

34 éves kétgyermekes anyuka

2010. ápr. 9. 20:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2010. ápr. 9. 20:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Ráérsz még, hidd el:)

A világon a LEGJOBB dolog anyának lenni, de fel kell rá készülni.

Nem olyan, mint vigyázni a tesóra, akár minden nap, édesanyának lenni teljesen más.

Nagyon felelősségteljes, sok türelmet igénylő, nehéz, napi 24 órás feladat. A saját gyermeket akkor sem lehet lepasszolni, hogy aludj egyet, ha egy hete megaállás és ok nélkül ordít, vagy ha épp aznap jön koncertezni a kedvenc énekesed és kaptál rá jegyet. Egy gyerekkel együtt jár a saját otthon és háztartás, mosás, főzés, takarítás, vasalás hirtelen 3 ember után.

Legalább érettségizz le, találd meg az apját, aztán ha mindketten vágytok rá, jöhet a baba.

Ha gondolod írj privit, szívesen beszélgetnék veled.

Egy 18 éves anyuka, akinek 3 éves a fia

2010. ápr. 10. 01:09
 4/6 anonim ***** válasza:

tavaly az egyik osztálytársam is akart babát.akkor volt 12.most meg a másik akar ő most 14.ebben semmi természetellenes nincs.:)majdnem minden nő akar babát.:D

13/L

2010. ápr. 10. 15:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Természetes,hogy igy érzel.Én 18évesen szerettem volna de nagyon.De tudtam ráérek még.Aztán sodort az élet,munkahelyek,bulik...jó volt igy nem is gondoltam gyerekre.Majd 30évesen ujra elöjött az az érzés akkor már nem késlekedtem.Hidd el ráérsz és nem maradsz le semmiről.Most élj,tanulj,szórakozz,utazz,bulizz.Késöbb belátod,hogy korai lenne most.
2010. ápr. 10. 21:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez normális hogy így érzel,de előbb éld ki magad szórakozz,élvezd az életet,tanulj,dolgozz asztán baba!
2010. ápr. 12. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!