Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha nincs fogadott orvos akkor...

Ha nincs fogadott orvos akkor miben szenvedhet hiányt a kismama?

Figyelt kérdés
Pl. beindítják akkor is a szűlést, ha túlhordja? Vagy akkor mi van? Sógornőmnek most nincs és már túlhordta. Nem értem miért nem indítják be... Nekem beindították volna ugyanebben a szituban annyi biztos. De volt orvosom is.
2010. ápr. 9. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt orvosa válogatja. Van, amelyik lelkiismeretesen és maximális odafigyeléssel gondozza a kismamákat akkor is, ha tudja hogy nem kap külön pénzt, van aki meg ilyenkor lazábbra veszi a dolgot, és csak a legszükségesebbet csinálja... Sajnos, ez Magyarország ma. :o(

Remélem a legjobbakat a sógornődnek, hiszen az is lehet, hogy minden rendben, és egyszerűen csak várnak, hátha még beindul magától, hiszen ha mindenki jól van, akkor az a legjobb. Van, akinél 2 hét túlhordás is még belefér, napi ellenőrzés, esetleg befekvés mellett.

2010. ápr. 9. 16:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem volt fogadott orvosom. Akihez a terhesgondozásra jártam, az egy bunkó volt, de mindegy, nem foglalkoztam vele nagyon. Akinél szültem (ügyeletes volt), az nagyon jófej volt, semmiben nem szenvedtem hiányt, egy tündér volt az az ember.

A beindítást nem tudom, mert nem hordtam túl.

2010. ápr. 9. 17:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem sem volt fogadott orvosom, és túlhordtam a kisfiamat. Talán annyi hátrányom volt, hogy megvárták a 2 hét túlhordást, és csak utána indították meg. 41. héttől már bent feküdtem a kórházba, és naponta több vizsgálat is volt. Amikor oxitocinra sem indulat be a fájások, nem szórakoztak tovább, hanem betoltak a műtőbe és megcsászároztak. Semmi másban nem éreztem hátrányát.

2010. ápr. 9. 22:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt fogadott orvosom, ügyeletesnél szültem, és nagyon rendesek voltak velem.
2010. ápr. 9. 22:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Én mind kettő lányomat ügyeletesnél szültem az elsőt,éjjel a másodikat reggel, és nagyon aranyosak voltak nem panaszkodhatom rájuk!
2010. ápr. 12. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!