Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csinosnak érzitek magatokat...

Csinosnak érzitek magatokat két gyermek után? Milyen a lelki állapototok?

Figyelt kérdés
én meghíztam de csak a hasamon látszik de nagyon hiába tornáztam stb egy dekát nem adtam le.olyan csinos voltam szülés előtt most meg semmivel nem vagyok megelégedve ami rajtam van. akármit csinálok magamon semmivel nem vagyok megelégedve.önbizalmam nulla szörnyen érzem magam.ez normális?vagy csak túl lihegem?
2010. ápr. 9. 12:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Jé pont így vagyok mint az utolsó! Gyerekek korát tekintve meg férjem "megjegyzését" is tekintve.:/

Nekem szerencsére nem megy a tejem el a mozgástól így dvd-re tornázom, a hétvégét leszámítva mindennap egy órát (amikor épp véletlen mindkettő alszik, ez van hogy csak este 9kor jön el, van hogy reggel 7kor..).

2 hónapja tornázom (meg mondjuk egyáltalán nem eszek édességet sajnos nekem az a gyengém viszont rendesen étkezek mert nekem meg a diétától csökken a tejem de nagyon..)így fogytam eddig 4 kilót. Nem valami sok, de adok időt most magamnak tekintve hogy szoptatáskor amúgy is nehezebben akarnak megmozdulni nekem a kilók.

Én csak azért sportolok hogy lássa a férjem is meg én is elmondhassam hogy TESZEK érte h jobban érezzem magam a bőrömben, aztán hogy ez elég e az majd kiderül.

Sajnos nálunk a szexre is rányomta a bélyegét az önbizalomhiányom, mindig arra gondolok hogy milyen gázul is nézek ki, és milyen xar lehet a férjemnek ezt nézni...ami persze meg lehet h hülyeség, mégse tudok szabadulni a gondolattól..

2010. ápr. 9. 15:12
 12/12 anonim válasza:
szijaztok nekem vanegy barát nöm aki szült egy gyereket és utána nem hogy hízot hanem fogyot de nagyon sokat az elöt duci volt ojan 75kg körül mozgot mostmeg 55 nél töb nem lehet érdekes mi?
2010. ápr. 20. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!