Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csinosnak érzitek magatokat...

Csinosnak érzitek magatokat két gyermek után? Milyen a lelki állapototok?

Figyelt kérdés
én meghíztam de csak a hasamon látszik de nagyon hiába tornáztam stb egy dekát nem adtam le.olyan csinos voltam szülés előtt most meg semmivel nem vagyok megelégedve ami rajtam van. akármit csinálok magamon semmivel nem vagyok megelégedve.önbizalmam nulla szörnyen érzem magam.ez normális?vagy csak túl lihegem?
2010. ápr. 9. 12:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%
Nekem egy gyerekem van,de én is hasra híztam és elötte olyan modelalkatom volt.Én is elvagyok keseregve,mert úszógumikkal vagyok tele.Nekem sincs önbizalmam,mert nem merek csinosan öltözni,mert úgy nézek ki mint egy 3-4hónapos terhes.Próbáltam tornázni és nem megy.Nem tudom milyen tornát kéne csinálnom.De azért ne legyél letörve a gyerekek a lényegek!
2010. ápr. 9. 12:11
 2/12 anonim ***** válasza:
42%

de jó kérdés...én is ilyet akartam kérdezni pár napjA...én is xarul érzem magam sajnos, a fiam 2 éves múlt a lányom 5 hós, tornázok több mint 2 hónapja minden áldott nap és semmi változás vagyis olxyan fényévekre vagyok attól amit szeretnék látni a tükörben h eszméletlen. Nekem nem a hasam nagy (bár a bőr az katasztrófa rajta) hanem a s.ggem, combom, meg a felkarom. Teszek érte mindennap h ne a rosszérzés fogjon el mikor tükörbe nézek, de úgy látszik ez még mindig kevés...

Nekem a szoptatás miatt is ragaszkodik a szervezetem néhány plusz kilóhoz, de azért szeretnék sokáig szoptatni, de nyáron meg büszkén végigmenni akárhol a családommal.Úgy látszik a kettő együtt nem megy egyenlőre :((

2010. ápr. 9. 12:23
 3/12 A kérdező kommentje:
egyből jobb kedvem van,hogy nem csak én vagyok egyedül ezzel a problémával.köszönöm a válaszokat
2010. ápr. 9. 12:28
 4/12 anonim ***** válasza:
60%
Én is így voltam nagyon sokáig. Mostmár majdnem 2 éves a lányom, és kezdem közelíteni a régi formámat. Sajnos ez együttjár egyfajta diétával is, meg hogy sokat mozgunk, sokat vagyunk kint, épp most vettem egy biciklit is magunknak. :)
2010. ápr. 9. 12:54
 5/12 anonim ***** válasza:
Szia! Nem tudom válaszolhatok-e a kérdésedre, nekem 'csak' 1 lányom van. Most vagyok 98! kg és nem tudom hogy juthattam el idáig. Szomorú vagyok és frusztrált emiatt. Most már elkezdtem diétázni és rendszeresen, már amennyire 1 éves mellett lehet rendszeresen mozogni, úgy érzem segít, mégha nem is kilókban de a közérzetem sokkal jobb.
2010. ápr. 9. 12:56
 6/12 anonim ***** válasza:
60%
A 3. vagyok.. Háát, én sem szűkölködöm a kilókban (a 175 cm-hez 77 vagyok most), de 70 voltam előtte... szóval van még 7 kg.. de legalább a ruháim már mind jók, én a lógó bőrrel nem tudok mit kezdeni.. :(( De azt meg majd megtanulom elfogadni. Fel a fejjel, ha jön a jó idő, meg futkározunk a gyerekek után, akkor nemcsak a közérzet lesz jobb, hanem majd visszalendülünk a régi formánkba! :)
2010. ápr. 9. 12:58
 7/12 anonim ***** válasza:
60%
Nekem 1 gyerekem van,de a terhesség alatt és után nagyon sokat híztam. Január elején úgy döntöttem,hogy ezen muszáj változtatnom,már szörnyen rosszul éreztem magam. azóta le is ment 11kg. Még nem vagyok a régi,de már alakulok
2010. ápr. 9. 12:58
 8/12 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nekem ugyan csak 1 gyerekem van, és a súlyom is szépen visszament szülés után, de ha se tornával, se diétával nem értem volna célt, felkerestem volna egy szakembert. A nőgyógyim mondta, hogy szülés után nem egyszerű visszafogyni egy nőnek, ha sokat hízott terhesség alatt, mivel eleve felborul a hormonháztartás és a kötőszövetek is megereszkednek. ehhez társul még a bőr megnyúlása...stb. A háziorvossal kell beszélni, aki beutalót ad egy szakemberhez. ő felméri az állapotot és személyre szóló diétát ír ki. Persze megfelelő mozgásformával. Nem kell szégyenkezni, a túlsúly ma már népbetegség, nem csak esztétikailag és lelkileg probléma, hanem testileg is. Terheli a szívet, a keringést. Ízületeket, gerincet.
2010. ápr. 9. 14:32
 9/12 anonim ***** válasza:
Én is sokat híztam, de annál többet fogytam utána, és ez is rossz... Én 3 gyerek után sem vagyok több, mint 52 kg, én meg ezt utálom, de nagyon! Úgy érzem, minden ruha lóg rajtam, de nekem a nagyobb bajom azzal van, hogy évek óta ugyanolyan a hajam, nincs bátorságom váltani, kísérletezgetni, pedig nagyon rám férne. Úgy érzem, hogy minden nőiességem elveszett, nekem is romokban az önbizalmam, társaságban nem nagyon szeretek megszólalni... pedig a fogaimmal nincs gond, mégis olyan elhanyagoltnak, lestrapáltnak érzem magam...
2010. ápr. 9. 14:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Két gyerekem van. Egy 20 és egy 6 hónapos. Mikor az elsővel teherbe estem 59 kg és 172 cm voltam. Most 67 kg vagyok, egyszerűen a legkisebb testmozgás is apasztja a tejem, diétázni ennél jobban nem tudok, hiszen szoptatok. A hasamra, fenekemre és combomra mentek, maradtak a plusz kilók, a hasamon lóg a bőr, a cicim olyan ha épp nincs benne tej, mint egy üres tejeszacskó. Hát utálok tükörbe nézni, ráadásul a férjem egy időben meg is jegyezte, hogy nem ehhez a látványhoz van hozzászokva, persze utána meg azt magyarázta, hogy a szoptatás fontosabb. Jó lenne nyárra lefogyni, mert így nem vagyok hajlandó fürdőruhát felvenni. De a szoptatás nagyon fontos a számomra, szeretném sokáig ellátni vele a kisfiam, szerintem nagyon fontos a szervezetének. Remélem, ha abba hagyom a szoptatást leszaladnak a kilók is. Van valaki, aki szoptatás mellett letudott fogyni, úgy, hogy tennie is kellett érte? Már arra gondolok, hogy nem csak úgy simán lement róla, mert szoptat.
2010. ápr. 9. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!