Bendeguz vagy Gerzson?
Figyelt kérdés
Nem tudunk választani,mert nekem az egyik feleségemnek a másik tetszik jobban.2016. máj. 8. 13:25
11/23 anonim válasza:
Bendegúz nagyon cuki, ismerek egyet, Bende a beceneve.
12/23 anonim válasza:
A Bendegúz név tetszik, a Gerzson nem.
13/23 anonim válasza:
Bendegúz,mert az öcsém Bendegúz :)
14/23 anonim válasza:
Vezetéknévtől is függ. De mindegyiket lehet hétköznapian becézni: Beni, Geri.
15/23 anonim válasza:
Egyiket sem adnám.
A Bendegúz és minden Ben-nel kezdődő férfi név elég gyakori mostanában, a Gerzson nagyon ritka, viszont elég komolytalan hangzású.
Más nem jöhet szóba?
Legyen Balázs abban van zs meg b betű is. :D
16/23 anonim válasza:
Bendegúz, párom unokaöccse is Bendegúz. Jól áll neki, nem sűrű név szerintem és legalább rendes magyar név, nem valami hülye kitalált divatnév. Indul a bakterház:)
Gerzson nem tetszik.
17/23 anonim válasza:
Egyik se..mindkettő iszonyat csúnya
18/23 anonim válasza:
Nekem a volt barátomat Gerzsonnak hívták és imádtam a nevét. :) Érdekes mert régen biztos én is azt mondtam volna hogy nem.. de mikor megismertem és bemutatkozott, akkor annyira természetesen jött a neve, hogy pillanatra sem fagytam le, vagy botránkoztam meg.
A Bendegúz is szép egyébként, de én a Gerzsont választanám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!