2 éves gyereknek személyi igazolvány?
Figyelt kérdés
Sziasztok.2 èves fiunknak szemèlyi igazolványt kell csinàltatnunk.Az lenne a kèrdèsem,hogy nàluk is ugyan ùgy müködik lefènykèpezik öket stb?Kicsit lehet hülyèn hangzik a kèrdès csak nemtudom hogy fog egy helyben megülni meg ha otthagyom egy fèl percre akkor röktön elkezd sìrni így hogy oldjàk meg a kèpet?2016. máj. 8. 10:37
1/6 anonim válasza:
Igen, lefényképezik, de nem kell otthagynod. Mi úgy csináltuk, hogy felültettem a székre, ami nagyon magas volt, mellé guggoltam, hogy én ne látszódjak a képen és fogtam a derekát.
2/6 A kérdező kommentje:
Jajj,dejó.Már itt paráztam,hogy fogjuk tudni megcsinálni ezt a dolgot!
2016. máj. 8. 11:22
3/6 anonim válasza:
A fiam 4 hónapos volt, amikor csináltattunk, a karomra ültettem és úgy tartottam, simán megcsinálták róla a képet. Megoldják.
4/6 anonim válasza:
3 hetesen készült a lányomról. A férjem beült, őt letakarták egy fehér ruhával, gyerek az ölébe és a kamera felett ráztak egy csörgőt neki.
5/6 anonim válasza:
Mi vittünk igazolványképet a lányunkról és bescannelték. Igazolványkép készítésénél a fényképész és a férjem tök ügyesen rávették a kisasszobyt, amíg fotós lőtt pár képet, utána kiválasztottuk a jót. Kevésbé éreztem stresszesnek, mintha okmányirodában sorral a hátam mögött kellene kinlódni (lányom pont "utálom a fotózást" korszakát élte).
6/6 anonim válasza:
Az én lányomnak pont 2 évesen csináltattuk.
Ahova néznie kell a gyereknek, odatettek egy plüssállatkát. Nem is nézelődött a lányom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!