Leonardo. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Nem otthon élünk,s parom ezt a nevet szeretné kisfiunknak.
2010. ápr. 8. 18:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Jól hangzik:)
2010. ápr. 8. 18:43
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz. Hol éltek amúgy?
2010. ápr. 8. 18:45
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nekem valahogy nemjött bede a paromra hagytam a döntést.Angliaban élünk egyébként.Nem tudom,nekem mindig a szinész Leonardo fog eszembe jutni rola...Meg kell szokjam..
2010. ápr. 8. 18:49
 4/15 anonim ***** válasza:
57%
Azert, mert nem Magyarorszagon eltek, meg lehetne neki magyarul is normalisan hangzo nevet adni. Nekem a parom olasz, megins olyan nevet valaszottunk, ami barmelyik orszagban magallja a helyet. Szerintem ha neked nem tetszik a nev, akkor kutassatok tovabb, mig meg nem lesz az, ami mindkettotoknek bejon. Ez az en szereny velemenyem. Ja, es nekem nem tetszik.
2010. ápr. 8. 19:15
 5/15 anonim ***** válasza:
66%

Hát..., szerintem elég gáz!

Pláne ha a vezetékneve valami szép magyaros, nem pedig Dicaprio:)

2010. ápr. 8. 20:57
 6/15 anonim ***** válasza:
51%
Nagyon gáz. Cigányos.
2010. ápr. 8. 21:38
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó név. Bár lehet, hogy azért, mert ismerek egy Leonárdot (bár ő Leonárd), és ő nagyon jófej.
2010. ápr. 8. 21:49
 8/15 A kérdező kommentje:

Pàrom nem magyra.Ha magyar lenne biztos magyar neveken gondolkodna.

Az hogy ciganyos azt nem mondanàm,viszont nekem is furcsa.

2010. ápr. 9. 09:50
 9/15 anonim ***** válasza:

Itt m.o-n kicsit tényleg cigányos:) Ők szeretnek ilyen Leonárdó, Rikárdó stb. neveket adni :)

Nekem is csak úgy tetszik hogy Leonárd. Van ilyen változata is:)

Szerintem nagyon szép:)

2010. ápr. 10. 15:02
 10/15 Vilcsianyuja ***** válasza:
Tényleg, asszem angolul is Leonard, esetleg próbáljátok meg ezt kompromisszumként. Az teljesen érthető, hogy a férjed nem akar feltétlenül magyar vagy Magyarországon is megfelelő nevet adni a fiának, de ha elmagyarázod neki, hogy Magyarországon gáz a Leonardo, akkor biztos meg fogja érteni. Egyébként nekem nem a kapribogyó, hanem a brazil focista ugrik be a névről :o)
2010. ápr. 10. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!