Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2 hónapja szültem, ma ilyen...

2 hónapja szültem, ma ilyen az ovuteszt? Meg fog jönni?

Figyelt kérdés

[link]

Furàn szurkàlt tegnap a hasam, volt tojàsfehérje nyàk is (mióta elmúlt a gyermekàgyas vérzés, teljes szàrazsàg volt). Ma jutott eszembe, hogy maradt még LH tesztem. Ma nincs se szurkàlàs, se nyàk.

Azért gyerekvàllalàsról kat., mert itt leledzenek a tesztelők :)

2016. máj. 7. 19:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát ez egy negatív ovuteszt, önmagában nem jelent semmit. Több teszt kellene sorozatban, hogy bármit lehessen mondani.
2016. máj. 7. 20:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Tudom h nega, de ezek szerint emelkedik az LH hormon. Ha ovu nincs is tényszerűen, vajon attól a ciklusom beindul-e. Szerintem holnap is csinàlok.
2016. máj. 7. 20:33
 3/9 anonim ***** válasza:
De mihez képest látod emelkedni? Sokaknak egész ciklusban kétcsíkos valamennyire. Azért mondtam, hogy egy negatív LH teszttől sajnos nem vagyunk okosabbak, hogy épp mi történik. De szerintem is tesztelj még és abból fog látszani, hogy milyen irányba megy éppen az LH szinted, nő-e vagy csökken és abból lehet majd jobban sejteni, hogy mi zajlik odabenn. :)
2016. máj. 7. 20:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Terhesség előtt pàr nappal a + előtt néztek ki ìgy a tesztjeim. Soha nem volt 2 csìk rajta az első és utolsó tizenegykét ciklusnapon. Mindig hómezőről indult.
2016. máj. 7. 20:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Bocs az értetlenkedés miatt, de ez most tulajdonképpen miért lényeges Neked? Nem mindegy, hogy szülés után pontosan mikor jön meg, vagy mikor van ovu?
2016. máj. 7. 20:57
 6/9 A kérdező kommentje:
Ha ovu van, utàna valószínűleg zàros határidőn belül megjön. Nem vàgyom rà, ezért izgat a téma.
2016. máj. 7. 21:38
 7/9 anonim ***** válasza:

Őszintén nem értem, hogy miért izgat ennyire egy olyan dolog, amit úgysem tudsz befolyásolni.

Egy teszt még nem mond semmit.

2016. máj. 7. 22:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen,megjön/nem,nem fog megjönni.Szóval 50-50.És mindenben csatlakozom az előttem válaszolóhoz...ment a zöld kéz.
2016. máj. 7. 23:46
 9/9 anonim ***** válasza:
LH hormon mindig jelen van
2016. máj. 9. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!