Mi a véleményetek a Mirabel névről?
Szia:)
Köszi szépen a gyors választ!:)
Hát igen, gondoltam, h nem fog mindenkinek tetszeni, mint a többi név sem:) kinek ez, kinek az:) de kíváncsi vagyok mi a véleményük az embereknek erről a névről:)
Köszi szépen még1szer a választ!
További szép napot!:)
Várom a többiek válaszát is!:)
Sziasztok!:)
18:15 Nem kell bocsit kérni, semmi baj:) Nem tetszhet mindenkinek minden név, ez természetes, h kinek ez, kinek az:) Lehet nekem meg az nem tetszik, ami Neked meg igen, úgy semmi gond, ilyesmiért nem kell bocsi:) Igen, van Mirabella is meg Mirabel is. A Mirabella az nekem sem tetszik, de a Mirabel az igen:) Köszönöm szépen a válaszod!:)
18:17 Ezen jót mosolyogtam, h a lekvár nagyon finom, de a név nem tetszik:D Én még nem is hallottam arról a lekvárról majd megnézem:)) Köszi szépen Neked is a választ!:)
Hát eddig csak nekem tetszik ez a név:)
Köszönöm szépen a válaszokat, várom a többiek válaszát is!:)
További szép napot!:)
Sziasztok:)
18:42 Szia! :) Végre valakinek tetszik rajtam kívül:)) Sztem is jó kis dallamos név és igen "csodálatraméltó" a jelentése:)Mirabel, a csodálatra méltó:))) Köszönöm szépen a válaszod!!:)
Várom még a további válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!